Άγριες Μέλισσες: Έκανε την αποκάλυψη ο «Βόσκαρης» - Πάνε για τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1;

Τα είπε όλα για τη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Έκανε την αποκάλυψη ο «Βόσκαρης» - Πάνε για τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1;

Ο γνωστός «Βόσκαρης» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, αναφέρθηκε στο ρόλο του ενώ θέλησε να κάνει και μία αποκάλυψη σχετικά με το αν πρόκειται να δούμε τρίτο κύκλο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέλυσε τα χαρακτηριστικά που έχει ο ρόλος του και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τον έχει αγαπήσει.

Παράλληλα εξήγησε πως ακόμα δεν έχει πληροφορηθεί από τους δημιουργούς της σειράς για το αν θα πάει και για τρίτη σεζόν, αν και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει λένε πως θα τελειώσει φέτος.

«Τον αγαπάω τον Βόσκαρη. Γιατί να μην τον αγαπάω; Έχει μια διαστροφή, αλλά τον καταλαβαίνω. Γεννήθηκε μέσα στις φυλακές, η μάνα του τον παράτησε, μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, ο κολλητός του φίλος σκοτώθηκε απ’ αυτή τη γυναίκα, έχει τραβήξει πολύ ζόρι, δεν είναι και αδικαιολόγητος. Ο τρόπος που το κάνει είναι εκδικητικός. Εν δυνάμει όμως όλοι μπορούν να γίνουν εκδικητικοί.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης

Για φαντάσου να σκότωνε κάποιος τον αδερφό σου. Το ότι μέσα σε όλο αυτό δεν παίρνει ένα όπλο για να την καθαρίσει και της φέρεται έτσι βασανιστικά πηγάζει από τη διαστροφή που έχει να ερεθίζεται σε σχέση με τον πόνο των άλλων. Είναι μια αρρώστια όμως. Είναι άρρωστος σε αυτό το κομμάτι, αλλά τον αγαπάω, τι να τον κάνω…», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Για το αν η σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρει: «Σ’ εμάς αυτή τη στιγμή δεν έχουν πει ότι δεν θα συνεχίσουμε όπως λέγεται, από την άλλη όμως είναι και νωρίς για να μας πουν οτιδήποτε».

Άγριες Μέλισσες τρίτη σεζόν

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 65

Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης, βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όριά του και παραιτείται.

Το χωριό αναστατώνεται, αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται. Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της.

Θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους; Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί. Με τις διαβεβαιώσεις του Θέμελη, αποφασίζουν να προχωρήσουν. Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα ενώ ο Γραμματικός ζητά από την Πηνελόπη να παντρευτούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Ποια θα είναι αντίδρασή της μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες; Δείτε ωστόσο εδώ αποκλειστικά το σημερινό επεισόδιο με διαλόγους πριν προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη