Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα 27/1: Ατύχημα για την Καίτη - Ο Ηλίας εκμεταλλεύεται το γεγονός

Όσα θα δούμε στη σειρά του Alpha

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα 27/1: Ατύχημα για την Καίτη - Ο Ηλίας εκμεταλλεύεται το γεγονός

Στο σημερινό επεισόδιο της Μουρμούρας, θα δούμε την Καίτη να τραυματίζεται ελαφρώς και τον Ηλία να εκμεταλλεύεται το γεγονός για να...έρθουν κοντά!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της «Μουρμούρας»

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ξένια απορεί που άλλαξε το πρόγραμμα του τηλεφώνου της από οικογενειακό πακέτο σε ένα πιο οικονομικό, χωρίς όμως να το ζητήσει η ίδια.

Μήπως έγινε μπέρδεμα ή κάτι άλλο;
Η Καίτη πέφτει και χτυπάει ελαφρά το πόδι της, με αποτέλεσμα ο Ηλίας να βρίσκει την ευκαιρία να την έχει από κοντά. Το θέμα είναι αν οι φροντίδες του θα βοηθήσουν την Καίτη ή θα κάνουν την κατάστασή της χειρότερη.

Η Βέλη κάνει κοπάνα από τη ΦΑΠΠΑ, αλλά η Άλκηστη επιμένει να έρθει στο σπίτι της. Τώρα πρέπει να βρει μια καλή δικαιολογία και σ’ αυτό θα βοηθήσει ο Άγγελος. Η «Βέλλη» μας ανοίγει το σπίτι της στη πραγματική ζωή.

Ο Μηνάς είναι στα μαύρα πανιά γιατί όλα δείχνουν πως η Βούλα «ξανακύλησε» στο παλιό της πάθος με την τράπουλα. Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως φαίνονται…

μην αρχιζεις τη μουρμουρα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: "Όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη από την Μουρμούρα..."

Καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, Direct, το βράδυ της Τετάρτης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επί χρόνια συνεργασία του με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην Μουρμούρα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τόνισε πως «στην αρχή ήταν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στη σειρά. Όταν έφυγε η Δάφνη πραγματικά προβληματιστήκαμε και εγώ αλλά και το κανάλι αλλά και η παραγωγή ποια θα την αντικαταστήσει γιατί μετά από πέντε χρόνια είχαμε δέσει πάρα πολύ».

«Ευτυχώς, όμως, από το πρώτο δοκιμαστικό με την Κλέλια Ρένεση, η χημεία μας ταυτίστηκε. Πραγματικά είχαμε κοινούς υποκριτικούς κώδικες και το δείξαμε» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Έφτιαξαν οι σεναριογράφοι μας έναν χαρακτήρα τελείως κόντρα από την προηγούμενη γυναίκα. Και το μαγικό που συνέβη, επειδή η Κλέλια είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έπεσε στον έρωτα μου στην αρχή και δεν την ήθελα. Πανέξυπνο το βρήκα αυτό».