MasterChef trailer 17/2: Η ομαδική δοκιμασία, το μεγάλο πλεονέκτημα και το ωμό κρέας

Ξεκινάνε να βγαίνουν τα μαχαίρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef trailer 17/2: Η ομαδική δοκιμασία, το μεγάλο πλεονέκτημα και το ωμό κρέας

Από το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο καυτά καθώς είχαμε και την πρώτη αποχώρηση! Σήμερα, οι διαγωνιζόμενοι θα αναστατωθούν λίγο περισσότερο μεταξύ τους καθώς θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ομαδική δοκιμασία για φέτος!

Οι παίκτες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες και όποια καταφέρει να φτιάξει το καλύτερο πιάτο θα διεκδικήσει αυτό το... πλεονέκτημα που πιπιλάνε από την αρχή του παιχνιδιού οι κριτές αλλά δεν μας έχουν αποκαλύψει ακόμα τι και πως!

Δυστυχώς, όπως θα παρακολουθήσετε στο trailer παρακάτω, μια από τις τρεις ομάδες φαίνεται να ακυρώνει από μόνη της την ύπαρξή της καθώς θα βγάλει ένα πιάτο... ωμό! Κοτόπουλο για την ακρίβεια.

Επειδή υπήρξαν κι άλλα τέτοια περιστατικά στο παρελθόν, ειδικά με κοτόπουλο ωμό ξέρουμε πως οι κριτές γίνονται έξω φρενών... Ε, κάτι τέτοιο περιμένουμε να δούμε και σήμερα!

Το trailer του σημερινού 17/2 επεισοδίου MasterChef

Αλλάζουν ξανά οι ημέρες προβολής του MasterChef

Η αλλαγή που θα δούμε από αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, είναι οι μέρες μετάδοσης του διαγωνισμού, το οποίο θα παρακολουθούμε πλέον πέντε φορές τη βδομάδα με κανονικά επεισόδια, συν το MasterClass. Έτσι λοιπόν, από τη Δευτέρα (15/2) το Masterchef 5 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, ενώ κάθε Κυριακή στις 17:50 θα προβάλλεται το MasterClass.