'Ηλιος (17/2): Ο Μάρκος θα βρεθεί νεκρός και πρώτος ύποπτος θεωρείται ο Φίλιππος

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
'Ηλιος (17/2): Ο Μάρκος θα βρεθεί νεκρός και πρώτος ύποπτος θεωρείται ο Φίλιππος

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά Ήλιος αφού σήμερα θα βρεθεί νεκρός σε μια ερημική παραλία ο Μάρκος και ο Φίλιππος θεωρείται ύποπτος για αυτό.

Όσα θα δούμε απόψε στη σειρά Ήλιος

Ο Φίλιππος απογοητεύεται όταν η Διώνη τού προτείνει να ξεχάσουν ό,τι έγινε μεταξύ τους και να μείνουν μόνο συνεργάτες. Ο Χρήστος υποψιάζεται ότι ο Δήμος συνεργάζεται με τον Δικηγόρο. Ο Μάνος παγιδεύει με ψέματα τη Νέλλη και την φέρνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του…

Ο Άγγελος εκφράζει στη Λήδα τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του. Ο Μάρκος θα βρεθεί νεκρός σε μία ερημική παραλία και ο Φίλιππος θα θεωρηθεί από την αστυνομία ο πρώτος ύποπτος για την δολοφονία του. Η Αλίκη καταρρακωμένη αποχαιρετά τον Δημήτρη λίγο πριν σβήσει ο Άγγελος τα μηχανήματα που τον κρατούν στη ζωή. Μπορείτε να μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

εξελίξεις στη σειρά ήλιος

Ήλιος - σούπερ αποκλειστικό: Η Αλίκη βρίσκει τη μητέρα της

Στον Ήλιο, Αλίκη παίρνει την απόφαση να αναζητήσει τους βιολογικούς της γονείς. Αρχίζει να τους ψάχνει με τη βοήθεια του Δημήτρη. Τελικά οι έρευνές τους έχουν αποτέλεσμα καθώς εμφανίζεται μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της Αλίκης.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Αλίκη έχει την ανάγκη να βρει τους βιολογικούς της γονείς. Ηξερε ότι είναι υιοθετημένη αρκετά νωρίς. Μεγάλωσε με αγάπη αλλά πάντα ένιωθε ένα κενό μέσα της. Είχε σκεφτεί και στο παρελθόν να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια, αλλά τώρα είναι πιο ώριμες οι συνθήκες και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη και κάνει κινήσεις ώστε να τους ανακαλύψει.

«Θέλω να τους βρω. Θέλω να τους ρωτήσω γιατί με άφησαν. Να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι», λέει στον Δημήτρη. Συνεχίζοντας την προσπάθειά της η Αλίκη λαμβάνει σειρά από μηνύματα. Ενα από αυτά ίσως κρύβει την αλήθεια.

Και πράγματι, οι έρευνες τους οδηγούν σε μια γυναίκα που ονομάζεται Ιωάννα Λογιάδη. «Λες να είναι αυτή;», αναρωτιέται η Αλίκη. Με τη βοήθεια του Δημήτρη, θα βρει τα ίχνη της. «Μπορεί και να τη βρήκα», σχεδόν μονολογεί συγκινημένη και κάπως φοβισμένη. Επιθυμεί όσο τίποτα να επικοινωνήσει μαζί της για να μάθει επιτέλους για το παρελθόν της και τους λόγους που την εγκατέλειψε.

μάρκος ήλιος εξελίξεις