Masterchef 5 - Μαρία: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ»

Όλα όσα είπε μετά την αποχώρηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5 - Μαρία: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ»

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Φιλόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφορικά με την χθεσινή της αποχώρηση από το Masterchef.

Η επίδοξη σεφ μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στο κλίμα που υπήρχε μεταξύ των παικτών αλλά και για τον χαρακτήρα ορισμένων παικτών.

Masterchef 5 Μαρία Φιλόγλου

Η Μαρία είπε αρχικά: «Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ. Η ψυχολογία των παιδιών ήταν πεσμένη και φεύγοντας ήθελα να τους δώσω μια προτροπή για να συνεχίσουν».

Για τον Ιωάννη, τον Στέφανο και τη Μαρία, η Μαρία Φίλογλου δήλωσε: «Τα παιδιά είναι έγκλειστα πολύ καιρό, είναι και αρσενικά, έχουν τον τρόπο τους τα αρσενικά όταν βρίσκονται σε ένα σπίτι μέσα κάποιοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο ένθερμα.

Η Μαρία είναι ένας πολύ συμπαθής χαρακτήρας, ένα συμπαθητικό παιδί και προσπαθεί να βρίσκεται στο πλάι σε κάθε συμπαίκτη της ο οποίος αισθάνεται δυσάρεστα είτε αισθάνεται κάποια θλίψη, προσπαθεί να τους παρηγορεί, να τους εμψυχώνει. Μέσα στο σπίτι συμβαίνουν πράγματα που οι τηλεθεατές δεν τα βλέπουν».

Τι θα δούμε σήμερα στο Masterchef

Από το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, τα πράγματα άρχιζαν να δυσκολεύουν για τα καλά, μιας και πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη αποχώρηση. Στο σημερινό επεισόδιο, θα υπάρχουν για ακόμη μια φορά εντάσεις και στις δυο ομάδες, με την μια να καταφέρνει να κερδίζει την ομαδική δοκιμασία.

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτες το βράδυ της Δευτέρας, με τον Στέφανο και τον Πάνο να βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια. Έτσι όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναταραχές αυτές θα ακολουθήσουν και στους πάγκους, με τους περισσότερους να πετάνε δίχως αύριο τις μπηχτές τους.

Ωστόσο, ο σκοπός της σημερινής δοκιμασίας είναι ιερός, μιας και οι επίδοξοι σεφ ετοιμάζουν γεύματα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Όμως, μια ομάδα θα βγει κερδισμένη. Ποια θα είναι αυτή;