Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου 1/3: Ο Αχιλλέας μαθαίνει πως η Κέντρα βρίσκεται σε κώμα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Έλα στη θέση μου 1/3: Ο Αχιλλέας μαθαίνει πως η Κέντρα βρίσκεται σε κώμα
TV24 01.03.2021 10:13
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Έλα στη θέση μου» με τον Αχιλλέα να μαθαίνει πως η Κέντρα βρίσκεται σε κώμα.

Ο Βλάσης το παίζει κουλ στη Θάλεια αλλά δεν σταματά να παρακολουθεί τη Φαίη με την κάμερα. Ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι η Κέντρα είναι σε κώμα και προσπαθεί να το διαχειριστεί ψύχραιμα και διακριτικά.

Ο Λεωνίδας θεωρεί ότι η Φλωρέτα δε θα καταφέρει να τηρήσει τη συμφωνία της και θα θέλει να διεκδικήσει μέρος από τη μητρότητα με τη Φλωρέτα να το αρνείται.

Η Ρενάτα δέχεται να συναντηθεί με τον Αχιλλέα στην έπαυλη για να μάθει πληροφορίες κι η Βάνα αναλαμβάνει να εκκενώσει την έπαυλη. Τι θα συμβεί όταν η Φαίη μετά από μια γκάφα του Βλάση συνειδητοποιήσει ότι της έχει βάλει κάμερες;

Έλα στη θέση μου 1/3:

Τι θα δούμε αύριο (2/3) στην σειρά Έλα στη θέση μου

Η Κέντρα βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο, ενώ ο Αχιλλέας το κρατάει κρυφό απ’ όλους και καλεί τη Ρενάτα στην έπαυλη για να της μιλήσει ιδιαιτέρως. Η Φαίη ανακαλύπτει την κρυφή κάμερα του Βλάση και εκείνος την επισκέπτεται για να τα πούνε πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο Λεωνίδας ζητά από τη Φλωρέτα να σκεφτεί τις πραγματικές προθέσεις της πριν συμφωνήσει να γίνει παρένθετη μητέρα, ενώ η Σύλβια ακούει κάτι που ανατρέπει όλα της τα σχέδια. Η Θάλεια δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τον Πρόξενο και πηγαίνει να ζητήσει βοήθεια από τη Φαίη, διακινδυνεύοντας να «κάψει» τη Φαίη και το κοινό τους μυστικό. Θα υποκύψει η Φαίη στον εκβιασμό του Βλάση για να του πει την αλήθεια για τη Θάλεια;

Έλα στη θέση μου εξελίξεις εβδομάδας (01-04/03)

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανακοινώθηκε: Τέλος μετά από 5 χρόνια το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης ανακαλύπτει στοιχεία για την υπόθεση της Θάλειας

Share