Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 5 - Στέφανος: «Νιώθω πολύ αδικημένος που βρίσκομαι υποψήφιος προς αποχώρηση»

Τα έβαλε με την Μαρία και την Βίλλη

Masterchef 5 - Στέφανος: «Νιώθω πολύ αδικημένος που βρίσκομαι υποψήφιος προς αποχώρηση»
TV24 06.03.2021 21:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το σημερινό επεισόδιο του Masterchef 5 μόλις ξεκίνησε και όπως φαίνεται ο Στέφανος δεν ξύπνησε με την καλύτερη διάθεση, μιας και δήλωσε πως νιώθει αδικημένος που βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Ηρώ όρισε για αποχώρηση τον Στέφανο καθώς όπως είπε δεν άκουγε κανέναν και έκανε ό, τι ήθελε εκείνος μέσα στην κουζίνα, γεγονός που τελικά του στοίχισε στο πιάτο του, το οποίο ηττήθηκε.

Ο ίδιος σήμερα το πρωί σε συζήτηση του με την Μαρία και την Βίλλη, δήλωσε αρκετά αδικημένος ενώ τόνισε πως σε σχέση με τα δικά τους πιάτα ήταν πολύ καλύτερο!

Masterchef 5 - Στέφανος

Masterchef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό του Στέφανου Χίλα

Ένας από τους παίκτες που έχει συζητηθεί αρκετά στο Masterchef 5 είναι ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος φαίνεται να πρωταγωνιστεί ήδη σε αρκετές κόντρες του σπιτιού.

Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης, ένα βήμα πριν πιαστεί κυριολεκτικά στα χέρια με τον Πάνο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν οι υπόλοιποι παίκτες για να τους χωρίσουν!

Επειδή είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο παιχνίδι, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αρκετά πράγματα για τον ίδιο τα οποία δεν γνωρίζαμε!

Ο Στέφανος είναι 24 ετών. Βγαίνοντας από μια σχέση, που τον κρατούσε πίσω σε πολλούς τομείς της ζωής του, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του στο MasterChef.

Έκανε αίτηση για τον μαγειρικό διαγωνισμό την ημέρα που χώρισε οριστικά. Δηλώνει ότι η αγάπη του για τη μαγειρική είναι το μόνο πράγμα που δεν τον έχει προδώσει ποτέ. Δυναμικός, ειλικρινής, με στοχοπροσήλωση, λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει η εφήμερη δημοσιότητα αλλά ο τίτλος.

Μπήκε στο MasterChef 5 μόνο για να κερδίσει αλλά και για να αφήσει το αποτύπωμα του, δημιουργώντας κάτι πρωτοποριακό.

Masterchef 5 βιογραφικό του Στέφανου Χίλα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: Αυτό είναι το βιογραφικό της Μαρίνας Ντεμολλάι

MasterChef 5: Το βιογραφικό της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Share