Μεσάνυχτα: Η Εβελίνα Παπούλια η αποψινή καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη

Μαζί της η Κατερίνα Πεφτίτση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεσάνυχτα: Η Εβελίνα Παπούλια η αποψινή καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη

Απόψε στη 01:00 η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στα Μεσάνυχτα την Εβελίνα Παπούλια, η οποία μιλά με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει πως οι δυο γάμοι της, από τις πρώτες κιόλας ώρες της συμβίωσης, την έκαναν να πάρει εύκολα την απόφαση να χωρίσει. Αναφέρεται στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη κόρη της, ενώ αποκαλύπτει πως είναι πολύ ερωτευμένη εδώ και έξι χρόνια με παιδικό της φίλο.

Αμέσως μετά, η Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size μοντέλο, μιλάει για τα παιδικά της χρόνια τα οποία σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της, για το πρόβλημα υγείας που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο αλλά και για τη μάχη που έδινε με τον εαυτό της για τα παραπάνω κιλά.

Μεσάνυχτα αποψινοί καλεσμένοι

Επίσης, αποκαλύπτει πως έχει κοιμηθεί στο δρόμο έχοντας δώσει όλα της τα χρήματα κυνηγώντας το όνειρό της για να γίνει ηθοποιός. Και παραδέχεται πως θέλει να φτάσει τόσο ψηλά, ώστε ο πατέρας της να της πει κατάματα πως «τα κατάφερε», ενώ πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως χώρισε.

Εβελίνα Παπούλια: «Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα»

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου σχολίασε τον καταιγισμό καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου, ξεσπώντας.

Η ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια λέγοντας πως εννοείται και είναι υπέρ των θυμάτων και πως πρέπει να είσαι "ανόητος" για να μην είσαι μαζί τους.

«Δεν μπορείς να ξέρεις... Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση, λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα»

«Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων. Δηλαδή πρέπει να είσαι ανόητος, βλαξ για να μην είσαι. Αλλά όταν δεν ξέρεις, θα βγεις να πάρεις θέση; Δικηγόροι και δεν μπορούν να πάρουν θέση... Θα βγάλω εγώ πόρισμα ως τι; Θα βγω να κατακρίνω έναν άνθρωπο ή να πάρω στον λαιμό μου έναν άλλον;».

«Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει», εξομολογήθηκε. Ενώ, πριν λίγες ημέρες είχε μια άσχημη κόντρα με την Φαίη Σκορδά.