House of Fame trailer 1/4: Μπαίνει στην ακαδημία ο Γιώργος Πλούταρχος

Άναυδοι οι σπουδαστές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame trailer 1/4: Μπαίνει στην ακαδημία ο Γιώργος Πλούταρχος

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιάννης Πλούταρχος εισβάλλει στην ακαδημία του House of Fame με τους σπουδαστές να ενθουσιάζονται με την παρουσία του.

Το «καλύτερο παιδί» της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής μπαίνει στο σπίτι με αφορμή το τραγούδι που ανατέθηκε στον Άρη. Ο Γιάννης Πλούταρχος παίρνει την κιθάρα και τραγουδάει παρέα με τους σπουδαστές δίνοντας τις συμβουλές του ενόψει και του live της Παρασκευής.

Ο Γιάννης ζητάει από την καθηγήτρια φωνητικής, Βασιλική Ρόρρη να κατεβάσουν μισό τόνο το τραγούδι του. Ο τρόπος ωστόσο που το ζητάει προκαλεί την αντίδραση τόσο της ίδιας όσο και του διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνου Μεταξόπουλου.

Πώς θα διαχειριστεί το κλίμα που δημιουργείται ο Γιάννης; Να υπενθυμίσουμε ότι χθες εισέβαλε στην ακαδημία και ο Πάνος Καλίδης!

House of Fame: Άσχημος καυγάς μεταξύ Μαριάννας και Στέφανου

Στο χθεσινό επεισόδιο του House of Fame, ένας άσχημος καυγάς διαδραματίστηκε μεταξύ της Μαριάννας και του Στέφανου, λόγω του γυμναστή της ακαδημίας.

Συγκεκριμένα, η Κόνη μετέφερε στον Στέφανο τα γελάκια και τα πειράγματα της Μαριάννας με τον γυμναστή και όπως ήταν φυσιολογικό, ο Στέφανος ενοχλήθηκε αρκετά.

Η Μαριάννα τοποθετήθηκε και είπε: «Το ξέρω πως η Κόνη πήγε να το πει για πλάκα, αν και δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Στέφανε, προφανώς δεν έχεις να ζηλέψεις κάτι. Ποτέ μην σου μπει η ιδέα... Δεν είμαι άτομο το οποίο θα κοίταζε κάποιον άλλον...».

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στο Στέφανο και είπε: «Ελπίζω να μην τον επηρέασε γιατί δεν ήταν κάτι μεγάλο, ούτε ήθελα να τον κάνω να ενοχληθεί, ούτε να τον πληγώσω, σε καμία περίπτωση».

Ο Στέφανος ωστόσο δήλωσε αργότερα: «Είμαι λίγο υπερβολικός σε αυτά τα θέματα... είμαι λίγο παλιομοδίτης και θα πρέπει να το ελέγξω αυτό».