Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Έξαψη 7/4: O Αλέξανδρος ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Έξαψη 7/4: O Αλέξανδρος ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας
TV24 07.04.2021 08:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κρίσιμες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έξαψη, με τον Αλέξανδρο να ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 7 Απριλίου, στην Έξαψη

Η Κλαίρη δε μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια της Αγάπης. Ο Γιάννος την παρηγορεί και η κατάσταση, μεταξύ τους, μπερδεύεται. Η Βίκυ φοβάται ότι αυτός που προσπάθησε να τη σκοτώσει, ίσως, ξαναχτυπήσει.

Ο Αλέξανδρος ανησυχεί για την κατάσταση υγείας της Εβίτας. Η Τζόυ αποφασίζει να συναντήσει τον Κωστή, για να μάθει την αλήθεια από κάποιον που εμπιστεύεται. Ο Ορφέας ανακρίνει ξανά το Νικηφόρο και του αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Ένας ακόμη πιθανός ένοχος έρχεται στην επιφάνεια. Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα είδαμε!

Έξαψη 7/4

«Έρχονται μεγάλες ανατροπές»

Το πρωί της Τετάρτης, η Αναστασία Παντούση βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις που πρόκειται να δούμε στην σειρά «Έξαψη».

Η όμορφη ηθοποιός είπε αρχικά: «Για την Κλαίρη είναι δύσκολα τα πράγματα. Εγώ ως τηλεθεάτρια θα την ήθελα μόνη της. Ήταν με τον Γιάννο, της βγήκαν λάθος τα πράγματα. Και ο έρωτας που βρήκε στον Αλέξανδρο δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε. Οπότε πιστεύω θα πρέπει να μείνει λίγο μόνη της για να βρει τις ισορροπίες της. Υπάρχουν και οι δυσκολίες με το παιδί που έχασε. Η Κλαίρη είχε σαν όνειρο να κάνει μια οικογένεια.

Ο Γιάννος θα αλλάξει, θα προσπαθήσει πολύ. Έρχονται μεγάλες ανατροπές. Τα πράγματα δε θα είναι απλά. Το σίριαλ το βλέπω όταν προλαβαίνω, όταν είμαι σπίτι, αλλιώς το βράδυ πριν κοιμηθώ. Στο δρόμο ο κόσμος με φωνάζει “Κλαίρη”, και με δικαιολογεί, λένε ότι έχω περάσει πολλά, αναφερόμενοι στο ρόλο. Η γιαγιά μου με θέλει με τον Γιάννο, και η μαμά μου νομίζω το ίδιο».

Αμέσως μετά, η ηθοποιός τόνισε: «Τελευταία παίρνω το αμάξι μου και κάνω βόλτες. Μου αρέσει να οδηγώ. Πάω στο σπίτι κάποιου φίλου, καθόμαστε εκεί».

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή μέχρι σήμερα. Ενώ έχω περάσει από casting, χτυπούσε πάντα το τηλέφωνο όταν τελείωνε μια δουλειά. Όλοι όσοι έχω συνεργαστεί ήταν δάσκαλοι για εμένα. Μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάτι. Τα έχουμε ακούσει και τα ξέραμε τα περισσότερα από όσα ακούστηκαν, αλλά όχι στο βαθμό των αποκαλύψεων που έγιναν. Υπήρχαν πληροφορίες, μου είχαν πει να προσέχω, να είμαι επιφυλακτική. Θέλω στα επόμενα χρόνια να επενδύσω στη δουλειά. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να κάνω καριέρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Με αγχώνει τώρα που μπαίνω στα 30, νιώθω ότι τελειώνει η ζωή. Δεν υπάρχει κάτι που ήθελα να κάνω και δεν έκανα», ανέφερε σχετικά με τις σκέψεις της για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, η Αναστασία δήλωσε: «Την ίδια μέρα που έφυγα από εδώ, στην προηγούμενη συνέντευξη που μου είχατε κάνει, μου έγινε πρόταση για θέατρο. Θα το κάνω τον χειμώνα που έρχεται».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαψη: Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας

Έξαψη: Η Εβίτα μαθαίνει πως έχει καρκίνο

Share