Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

House of Fame: Εκτός εαυτού η Εύη Δρούτσα - «Μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα, να πας σπίτι σου»

Σε πολύ δύσκολη θέση οι διαγωνιζόμενοι

House of Fame: Εκτός εαυτού η Εύη Δρούτσα - «Μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα, να πας σπίτι σου»
TV24 07.04.2021 20:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Εύη Δρούτσα ήταν η σημερινή καλεσμένη στο House of Fame και η κριτική της ήταν εξαιρετικά αυστηρή απέναντι στους παίκτες. Ειδικότερα, μίλησε με απότομο τρόπο στην Χρύσα και της είπε πως αν δεν γνωρίζει ποιος έχει γράψει το κομμάτι που ερμηνεύει τότε πρέπει να πάει σπίτι της και να μην ξανατραγουδήσει.

Λίγο μετά τον καυγά του Γιάννη με τα κορίτσια, οι σπουδαστές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα χορού για να μιλήσουν με τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος τους παρουσίασε την Εύη Δρούτσα. Εκείνη είχε κάτι να πει για όλους τους μαθητές και δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

«Ξέρεις ποιος το έχει γράψει; Όχι. Εγώ λέω να μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα και να πας σπίτι σου. Την άλλη φορά να πάει σπίτι της, αν δεν ξέρει τους δημιουργούς του τραγουδιού που θα τραγουδήσει. Είναι η τελευταία ημέρα που έρχεστε χωρίς να ξέρετε ποιος έχει γράψει τα τραγούδια».

Ωστόσο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κι όταν η Χρύσα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της: «Για εμένα ούτε ψυχή, ούτε καρδιά, ένα ντουβάρι».

Οι κριτικές της Εύης Δρούτσα στο House of Fame

«Ντρέπομαι να πω αυτό το πράγμα»

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, μετά από την αυστηρή αξιολόγηση που έγινε στους σπουδαστές της Ακαδημίας, ο Πάνος Μεταξόπουλος ξεκίνησε την ανάθεση των τραγουδιών. Ο Γιώργος Ντίνος πήρε το τραγούδι «Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου» και η επιλογή αυτή δεν του άρεσε καθόλου.

Ο Γιώργος στο τσακ δεν κατάφερε να γίνει μαθητής της εβδομάδας, γεγονός που μάλλον τον πείραξε παρά τις προσπάθειές του να να πείσει τους υπόλοιπους σπουδαστές πως δεν έχει πρόβλημα.

Το τραγούδι που πήρε όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τον έκανε να ξεσπάσει καθώς θεώρησε πως δεν του ταιριάζει καθόλου.

«Ποια επόμενη φορά; Τι να κάνεις με αυτό το πράγμα; Άσε μας τώρα, κάνε μας την χάρη, σόρρυ κιόλας… Κάνε μας την χάρη. Θα κουνιέμαι εγώ και θα λέω αυτό το πράγμα; Ας μου δώσουν ένα έντεχνο, ένα λαϊκό… Ντύσου πρόχειρα και θα κάνω τον βασιλιά καρνάβαλο.

Τι να δείξεις από αυτό το πράγμα; Ο Κορκολής είναι μουσικάρα, δεν είναι για να τραγουδάω εγώ Κορκολή. Δώσε μου κάτι άλλο, ένα βαρύ λαϊκό! Προτιμώ Αργυρό, χίλιες φορές Αργυρό. Εγώ νόμιζα ότι το λέει γυναίκα το συγκεκριμένο.

Ντρέπομαι να πω αυτό το πράγμα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

House of Fame: Βένια, Στέφανος και Γιώργος Ντίνος άλλαξαν το look τους

House of Fame: Έντονη λογομαχία μεταξύ Παντελή Τουτζουτζή και Γιάννη Αρβανιτίδη

Share