Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες - Κατερίνα Διδασκάλου: Αποκάλυψε το μέλλον της Μυρσίνης - «Τολμάει και λέει στον Δούκα ότι...»

«Θα υπάρξει και στον τρίτο κύκλο»

Άγριες Μέλισσες - Κατερίνα Διδασκάλου: Αποκάλυψε το μέλλον της Μυρσίνης - «Τολμάει και λέει στον Δούκα ότι...»
TV24 01.05.2021 15:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο στο ΤΥΠΟΣ TV και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου αναφορικά με τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στο μέλλον της Μυρσίνης στη σειρά, η οποία όπως αποκάλυψε θα συνεχίσει κανονικά και στην τρίτη σεζόν, σε αντίθεση με άλλους ηθοποιούς.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Διδασκάλου για τις Άγριες Μέλισσες

Πώς βιώνετε τη δεύτερη χρονιά μεγάλης επιτυχίας για τις Άγριες Μέλισσες;

Με ευγνωμοσύνη. Και τη μισή σεζόν πέρσι και φέτος, μέσα στον κορονοϊό, μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζήσαμε και ζούμε, ένιωσα ότι είναι μεγάλη υπόθεση όχι μόνο να έχεις μία δουλειά, αλλά μία δουλειά με αισθητική. Αυτή η ποιότητα μπαίνει στα ελληνικά νοικοκυριά, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα της τηλεόρασης.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στον Καραγιάννη που το πίστεψε τόσο και το κυνήγησε, αλλά και σε όλους εμάς -είτε μπρος είτε πίσω από τις κάμερες- που δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που κάνουμε. Η τηλεόραση είναι υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για την αισθητική μιας χώρας.

Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες;

Μέχρι αρχές Ιουνίου και αρχές Ιουλίου θα πάμε μέχρι το Πάσχα του 2022.

Θα συνεχίσετε να υποθέσω και στον τρίτο κύκλο;

Ναι, η Μυρσίνη θα υπάρξει και στον τρίτο κύκλο.

Σας γεμίζει με χαρά αυτή η εξέλιξη;

Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο καλό πράγμα.

Πώς θα δούμε τη Μυρσίνη να πορεύεται; Συνεχώς δείχνει νέες πλευρές του εαυτού της.

Αυτό είναι το υπέροχο με αυτή την ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι μια πονεμένη ψυχή, με το καλημέρα χάνει το παιδί της, έχει πονέσει γιατί έχει χάσει τον πατέρα της και το εξομολογείται σε μία εξαιρετική σκηνή στην Ασημίνα. Σκληροί είναι οι πονεμένοι άνθρωποι. Αυτό την κάνει συμπαθή. Επίσης, παρά τον μεγάλο της έρωτα για τον Δούκα, ασφυκτιά σε αυτό το περιβάλλον, νιώθει μόνη. Οπότε, όλα αυτά τα στοιχεία την κάνουν να έχει μοναδική θέση στο έργο.

Θα κάνει την προσωπική της επανάσταση;

Έχει κάνει ήδη την προσωπική της επανάσταση, τολμάει και λέει στον Δούκα ότι τον έχει απατήσει. Του λέει μάλιστα ότι το έκανε για να σωθεί, για να κρατηθεί από τη ζωή.

Θα δούμε τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες να βοηθά Ασημίνα και Νικηφόρο να τα ξαναβρούν;

Ήδη το έχει κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει. Λέει στον Νικηφόρο ότι ξέρει ότι την αγαπάει. Μάλιστα, του λέει ότι τώρα είναι οικογένεια, έχουν παιδί.

Θα μάθετε μέχρι το τέλος του κύκλου ότι οι 3 αδελφές σκότωσαν τον Σέργιο;

Δεν το ξέρω. Πράγματα που ως ρόλος δεν πρέπει να τα ξέρω, δεν τα διαβάζω. Θέλω να ξαφνιάζομαι κι εγώ όταν προετοιμάζω τη σκηνή.

Άγριες Μέλισσες - Κατερίνα Διδασκάλου

Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες - Ο Μελέτης σκοτώνει τον Αλέξη

Για άλλη μια φορά τα χέρια του με αίμα θα βάψει ο Μελέτης, έχοντας αυτή τη φορά σαν στόχο του τον Αλέξη! Η δολοφονία του εισαγγελέα πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι και η Πηνελόπη θρηνεί τον πρώην άντρα της! Το TV24 έχει όλο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη σειρά, ο Αλέξης προσπάθησε με κάθε τρόπο να μαζέψει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα έκλειναν στη φυλακή τον Δούκα Σεβαστό! Στην υπόθεση όμως της βιομηχανικής ζώνης αναγκάστηκε να κάνει πίσω καθώς δέχτηκε απειλές για τη ζωή του πατέρα του, ενώ του υποσχέθηκαν πως αν έβαζε την υπόθεση στο αρχείο, τότε θα συναντούσε ξανά τον πατέρα του μετά από πολλά χρόνια! Ετσι και έκανε!

Στη συνέχεια οι άλλες δύο φορές που έκανε πίσω σε υποθέσεις που αφορούσαν τους Σεβαστούς ήταν καθαρά από σεβασμό για την Πηνελόπη, με την οποία ήδη είχε παντρευτεί! Ωστόσο, ο Δούκας πάντα έλεγε στην κόρη του πως «παντρεύτηκες αυτόν που ήθελε να με κλείσει στη φυλακή», ενώ η ίδια γνώριζε από πρώτο χέρι τις παρανομίες του πατέρα της και για όλα όσα τον κατηγορούσαν!

Πλέον έχει ανοίξει τα μάτια της και βλέπει πως η «αγία οικογένεια» που είχε πλάσει στο μυαλό της δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια βιτρίνα! Παράλληλα, μετά τον χωρισμό του από την Πηνελόπη, ο Αλέξης ρίχνει όλο του βάρος στη δουλειά! Ετσι, συνεχίζει να μαζεύει στοιχεία για τον φόνο του Θέμελη και είναι σίγουρος πως οι Σεβαστοί κρύβονται πίσω από αυτό, αλλά δεν γνωρίζει «γιατί» ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση. Ενώ οι αγρότες εξαπατούν τον Δούκα για να τον καταστρέψουν.

Άγριες Μέλισσες Μελέτης σκοτώνει Αλέξη

Ο εισαγγελέας με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα και φυσικά φροντίζει να τον πληροφορήσει! Παράλληλα ο Αχιλλέας ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό, καθώς ο πατέρας τού εισαγγελέα ήταν εκείνος που έκλεισε στη φυλακή τον αδελφό τού Μεγαρίτη!

Στο μεταξύ, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του Δούκα και εκείνος ζητάει την βοήθειά της. Εκείνη του αποκαλύπτει: «Το μόνο που γνωρίζω είναι πως ο Θέμελης είχε βιάσει τη θεία μου την Ανέτ και έτσι γεννήθηκε ο Μελέτης». Αυτή η πληροφορία είναι αρκετή για τον Αλέξη ώστε να σιγουρευτεί πως ο Δούκας κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Θέμελη.

Την ίδια ώρα, το μίσος του Αχιλλέα για τον Αλέξη και το αριστερό παρελθόν του μεγαλώνει και εκμεταλλευόμενος την κακή σχέση του εισαγγελέα με τον Μελέτη, βάζει τον τελευταίο να σκοτώσει τον Αλέξη! Και εκείνος το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και ο Μεγαρίτης του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου! Ωστόσο ο Μελέτης το βλέπει και σαν ευκαιρία να ελευθερωθεί από τον αντίπαλο που διεκδικεί την καρδιά της Πηνελόπης. Μένει τελικά η Λενιώ έγκυος; Έχουμε αποκλειστικό.

Η Πηνελόπη θρηνεί το θάνατο του Αλέξη & εκδικείται

Τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού κάνουν τον γύρο του χωριού. Η Αγορίτσα μαθαίνει πρώτη τα άσχημα νέα και όταν επιστρέφει στο αρχοντικό των Σεβαστών τα ανακοινώνει. Η Πηνελόπη σοκάρεται: «Δεν είναι δυνατόν! Μου λες ψέματα», φωνάζει και είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ η Ανέτ προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Άγριες Μέλισσες Αλέξης θάνατος

«Τι συνέβη; Πες μας, Αγορίτσα, θα μας σκάσεις», φωνάζει η Μυρσίνη, αλλά η γυναίκα δεν ξέρει κάτι άλλο να πει, παρά μόνο ότι τον βρήκαν νεκρό και πως κάποιος τον σκότωσε! Η Πηνελόπη όταν ακούει αυτά τα λόγια τρέχει και κλείνεται στο δωμάτιό της! Θρηνεί τον Αλέξη στα αλήθεια!

Μπορεί να τον πρόδωσε, αλλά τον εκτίμησε από την πρώτη στιγμή και κατάλαβε πως ήταν ο μόνος που την αγάπησε αληθινά αγνοώντας το επίθετό της και την οικογένειά της! Ομως στο μυαλό της γυρίζει και η τελευταία τους συνάντηση, όπου εκείνος είχε ζητήσει τη βοήθειά της για την υπόθεση του Σωκράτη Θέμελη! Δείτε και τις εξελίξεις της νέας εβδομάδας.

Οταν υποψιάζεται πως ο πατέρας της ίσως να κρύβεται πίσω από τον φόνο, τρελαίνεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Ομως δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον θάνατο του πρώην άντρα της που, παρά τα προβλήματα και τα εμπόδια, αγάπησε ειλικρινά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας αποκαλύπτει στο Μελέτη ότι ο Θέμελης βίασε την Ανέτ

Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Πέρασα από κάστινγκ για το Έλα στη Θέση μου και με πήραν στις Άγριες Μέλισσες»

Share