Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: Ένα τηλεφώνημα ανατρέπει τα σχέδια Τζένης και Αγγελικής

Οι σημερινές 16/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αγγελική: Ένα τηλεφώνημα ανατρέπει τα σχέδια Τζένης και Αγγελικής
TV24 16.06.2021 09:15
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της σειράς Αγγελική, καθώς τα σχέδια που ετοιμάζουν Τζένη και Αγγελική ανατρέπονται μετά από ένα τηλεφώνημα. Τι θα συμβεί;

Οι εξελίξεις της Αγγελικής στον ALPHA

Τετάρτη 16 Ιουνίου - Επεισόδιο 146

Ο Δημήτρης γίνεται έντονος με την Κατερίνα στην προσπάθειά του να καταλάβει τι έχει συμβεί μεταξύ αυτής και του Μιχάλη. Η Αθηνά προσπαθεί να πάρει με τον καλό τον Νικόλα για το θέμα του Παύλου, ώστε να τον αποτρέψει να καταθέσει υπέρ τη Σοφίας, αλλά συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν μπορεί να τον ελέγξει.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Στέφανου και να αναλάβει την διοίκηση της επιχείρησης, πράγμα που ξαφνιάζει τους πάντες, αφού εδώ και καιρό είχαν πάρει την απόφαση να φύγουν οικογενειακώς. Την ώρα που όλη η οικογένεια βρίσκεται στο πικ νικ για τα γενέθλια της Δανάης, η Αγγελική στέλνει τη Τζένη να ψάξει ανενόχλητη στο σπίτι των Αργυρών με σκοπό να βρει τα τρόπαια του Δημήτρη. Ένα τηλεφώνημα όμως από τον γνωστό της Αθηνάς στην αστυνομία, τους ανατρέπει τα σχέδια. Δείτε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το τέλος των γυρισμάτων

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική ολοκληρώθηκαν και οι πρωταγωνιστές της σειράς, Μαίρη Μηνά, Γιώργος Χρυσοστόμου και Αλέξανδρος Πέρρος, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και δήλωσαν τι τους έμεινε από τη χρονιά που πέρασε.

Η Μαίρη Μηνά ανέφερε: «Ήταν μια επεισοδιακή σεζόν. Αισθάνομαι πολύ μουδιασμένη με το τελευταίο γύρισμα. δεν το συνειδητοποιώ ακόμη. Κάθε ρόλος που τελειώνει αρχίζουν χειροκροτήματα και έρχονται κύματα συγκίνησης. Οι σκηνές με τις πολύ έντονες συναισθηματικές εκρήξεις δεν είναι εύκολες. Η Αγγελική για μένα ήταν ένα πολύ ωραίο οικογενειακό καταφύγιο».

«Οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι οι προτάσεις γάμου και οι χωρισμοί… Στον δρόμο μου λένε συνήθως πως είμαι πολύ πιο όμορφος από κοντά και πως με γνωρίζουν από τη φωνή. Αγγελική για μένα είναι η συγχώρεση» τόνισε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Τέλος ο Αλέξανδρος Πέρρος ανέφερε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν η απόπειρα αυτοκτονίας του Νικόλα. Ζαλιζόμουν». Δείτε εδώ τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική 14-17/6: Ο Δημήτρης ακούει ένα κρυφό τηλεφώνημα ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Μιχάλη

Αγγελική: Η Αγγελική μαθαίνει πως ο πατέρας της δεν αυτοκτόνησε

Share