Big Brother 2: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δύσκολη η πρώτη ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Την πρώτη τους ψηφοφορία ολοκλήρωσαν οι παίκτες του Big Brother. Οι τρεις από αυτούς που συγκέντρωσαν την τις περισσότερες ψήφους βρίσκονται πια ένα βήμα πριν την αποχώρηση.

Μπορεί μερικοί να είχαν αποκαλύψει ήδη στους συμπαίκτες τους ποιους θα ψήφιζαν, ωστόσο όλα ανατρέπονται στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού.

Τελικά οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ήταν η Ελένη, η Σαμάνθα και ο Μελέτης. Για τις δύο πρώτες το αποτέλεσμα ήταν αρκετά αναμενόμενο, ειδικά μετά τον τσακωμό της που έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι.

Οι υποψήφιοι παίκτες ωστόσο μπορεί να ανατραπούν, μετά τη δοκιμασία του βέτο.

Η έξυπνη κίνηση της Ελένης Σπανού

Η Ελένη Σπανού παρά το γεγονός πως είναι στο σπίτι του Big Brother, ούτε 4 ημέρες, έχει απασχολήσει πάρα πολύ καθώς παίρνει ένα άλφα ενδιαφέρον κι από τον Στηβ Μιλάτο αλλά και από τον Κώστα.

Το κορίτσι αυτό πριν μπει στο παιχνίδι είχε χτίσει μια καριέρα στο Tik Tok, καθώς το προφίλ της έχει πάνω από 31 χιλιάδες followers και τα βιντεάκια της παίρνουν άπειρα views και αντιδράσεις.

Ωστόσο, πριν μπει στο παιχνίδι η γνωστή Tik Toker είχε δημόσιο το προφίλ της, δηλαδή μπορούσε να δει ο οποιοσδήποτε τα βίντεό της, ενώ πρέπει να την κάνεις follow και να σε δεχθεί για να μπορέσεις να θαυμάσεις το προφίλ της.

Μια κίνηση που την λες σίγουρα έξυπνη γιατί... ήξερε πως πολλοί θα ψάξουν να βρουν κάτι καλό από το παρελθόν της και κάπως έτσι κατάφερε να διαφυλάξει το όνομά της...

Ελένη Σπανού Big Brother

Προσέχεις για να έχεις δεν λέει μια παροιμία;

Αγνώριστη η Σαμάνθα χωρίς τα κοτσιδάκια στα μαλλιά

Μπορεί με την είσοδο της στο Big Brother 2 να την γνωρίσαμε με μαλλιά κοτσιδάκια και ξανθιά, ωστόσο τα πραγματικά μαλλιά της Σαμάνθας Μίσοβιτς δεν είναι αυτά! Μπήκαμε στο προφίλ της στο Instagram και πάθαμε σοκ με την εμφάνιση της πριν μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Μπορεί η 18χρονη να έχει σηκώσει θύελλα μέσα στο παιχνίδι λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα της, αφού έχει τσακωθεί με τους μισούς παίκτες, ωστόσο στη ζωή της - σύμφωνα με τις φωτογραφίες της - είναι ένας άνθρωπος που είναι με το χαμόγελο συνέχεια στα χείλη.

Η Σαμάνθα, πριν δεχτεί τηλεφώνημα πως είναι μια από τις παίκτριες που μπαίνει στο Big Brother, είχε εντελώς διαφορετικά τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα, το φυσικό της είναι το μελαχρινό και το ίσιο, το οποίο μάλιστα κάνει το πρόσωπο της να είναι εντελώς διαφορετικό.

Η Σαμάνθα να πούμε γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία! Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή την Αστυνομία… αλλά όλα αυτά, μετά το Big Brother.