Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Συγκινημένοι οι παίκτες με την αποχώρησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμη ένα ζωντανό επεισόδιο του Big Brother ολοκληρώθηκε, με έναν παίκτη να μην καταφέρνει να επιβιώσει στη συγκατοίκησή του με τους υπόλοιπους, βλέποντας το τηλεοπτικό κοινό να μην τον εμπιστεύεται, με συνέπεια την αποχώρησή του.

Ο Νικόλας Τσιρλής, η Μαίρη Βαρσάμη, ο Νίκος Τακλής και ο Στηβ Μιλάτος ήταν οι τέσσερις παίκτες, που τέθηκαν στην κρίση των τηλεθεατών, οι οποίοι κλήθηκαν να διαλέξουν ποιοι θα έμεναν υπό την εποπτεία του «Μεγάλου Αδελφού». Στο τέλος, κάποιος δεν τα κατάφερε.

Αυτός που αποχώρησε από το σπίτι, ήταν ο Νικόλας Τσιρλής. Ο ίδιος φαίνεται πως ακολουθεί τη μοίρα της Σοφίας Αλεξανιάν, καθώς αμφότεροι μπήκαν μετά τους πρώτους ενοίκους του σπιτιού και δεν μπόρεσαν να στεριώσουν.

Η αποχώρηση του Νικόλα από το Big Brother 2

Μπαμπάς δύο παιδιών ο νέος συγκάτοικος στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Στο σημερινό live του Big Brother 2 (24/9), είχαμε μερικές εκπλήξεις. Μετά την είσοδο της Μαρίας Αλεξόγλου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσαν την είσοδο ενός ακόμα συγκατοίκου στο σπίτι, του Μιχάλη Γαβαλά.

Ο Μιχάλης είναι 33 ετών, έρχεται από την υπέροχη Αμοργό και είναι μπαμπάς δύο παιδιών. Η είσοδός του έφερε πολλά χαμόγελα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Ο ίδιος βέβαια δεν έκρυψε το άγχος του για το νέο αυτό βήμα, αν και πήρε μία πολύ καλή συμβουλή από τον Δημήτρη Πυργίδη.