The Bachelor 2: «Η Άννα είναι πληγωμένη από...»

Όλα όσα ανέφερε ο Αλέξης Παππάς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Η Άννα είναι πληγωμένη από...»

Όπως είναι αναμενόμενο και στο σημερινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς θα επέλεγε να βγει σε ραντεβού με τα κορίτσια από το σπίτι του The Bachelor 2 προκειμένου να έρθει πιο κοντά ώστε να τις γνωρίσει και να καταλάβει ποια είναι εκείνη που ψάχνει να έχει στο πλευρό του.

Έτσι, στο ομαδικό ραντεβού επέλεξε την Αθηνά New York, την Νικόλ αλλά και την Άννα κι όπως ήταν λογικό και οι τρεις χάρηκαν όσο τίποτα άλλο. Μάλιστα, ο Bachelor ζήτησε από τα κορίτσια να καταγράψουν τους φόβους τους και η Άννα ανακοίνωσε κάποιους από αυτούς.

Η ίδια ήταν άκρως αποκαλυπτική καθώς ανέφερε πως επέλεξε να γράψει στους φόβους της την αδιαφορία, τα ψέματα. Από την άλλη ο Αλέξης Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η Άννα είναι πληγωμένη από τις προηγούμενες σχέσεις της».

Δείτε παρακάτω τις αποκαλύψεις της Άννας

The Bachelor 2 - spoiler "σεισμός": Αυτές είναι οι 2 από τις 3 κοπέλες που φτάνουν τελικό

Μπορεί εμείς να βρισκόμαστε σχετικά στην αρχή του Bachelor 2, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν πάει πολύ μακριά και συγκεκριμένα, λίγο πριν τον τελικό που θα αναδείξει την νικήτρια της καρδιάς του Αλέξη Παππά. Πολλά είναι τα spoiler που έχουν βγει, όμως αυτό αφορά τις κοπέλες που φτάνουν μέχρι το τέλος.

Οι παίκτριες που λέγεται πως έχουν φτάσει τελικό είναι και αυτές που έχουν έρθει αρκετά κοντά με τον εργένη και έχουν βγει μάλιστα μαζί του αρκετά ραντεβού. Επίσης, είναι αυτές που έχουν ξεκινήσει τους περισσότερους καβγάδες.

Αυτές είναι οι 2 από τις 3 παίκτριες που φτάνουν στον τελικό του Bachelor 2

Ο λόγος για την την Άννα και την Γιώτα, δυο κοπέλες που έχουν συζητηθεί πολύ από εκπομπές αλλά και από τις συμπαίκτριες τους. Λέτε να ισχύει το spoil; Τα ονόματα όντως είναι πολύ δυνατά, ενώ.... οι στημένες σκηνές ακόμη πιο δυνατές και υπάρχουν και στοιχεία που τις επιβεβαιώνουν.

The Bachelor 2 spoiler τελικού

The Bachelor 2 ποιες παίκτριες πάνε τελικό