The Bachelor 2 - highlights 6/10: Το φαβορί για τη νίκη φαίνεται από τον πρώτο μήνα - Αυτή είναι η παίκτρια

Στο χθεσινό επεισόδιο δεν σταματούσε τα φιλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 6/10: Το φαβορί για τη νίκη φαίνεται από τον πρώτο μήνα - Αυτή είναι η παίκτρια

Μπορεί το Bachelor να μετράει περίπου ενάμιση μήνα στον αέρα, ωστόσο οι κοπέλες που θα πάνε τελικό φαίνονται ήδη. Μια μάλιστα κάνει... μπαμ ότι είναι φαβορί... o λόγος για την Άννα! Εμείς πάντως γνωρίζουμε από τώρα την δυάδα του τελικού.

Τα 6/10 highlights του Bachelor 2

Φανερά απογοητευμένη η Φένια - Ποιος είναι ο λόγος;

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του 6/10 επεισοδίου στο The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση των κοριτσιών προκειμένου να έρθουν πιο κοντά ώστε να τον γνωρίσουν καλύτερα μιας και ο ανταγωνισμός στην βίλα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Έτσι, η Λένα ήταν εκείνη η οποία ανακοίνωσε τα ονόματα τα οποία θα πάνε στο ραντεβού. Βέβαια, όπως ήταν λογικό δεν έλειψαν κι οι αντιδράσεις καθώς η Φένια φάνηκε τρομερά απογοητευμένη μετά από την απόφαση του Αλέξη Παππά.

Οι κοπέλες που κατάφεραν να πάνε στο ομαδικό ραντεβού με τον The Bachelor είναι η Έλεν, η Τζωρτζίνα, η Λένα, η Άννα, η Αθηνά New York, η Γιώτα, η Σταύη, η Ντίνα, η Νικόλ αλλά και η Ιωάννα.

«Ο Αλέξης είναι ο MVP της ζωής μου»

Όλες οι κοπέλες στην βίλα θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του Αλέξη Παππά και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Βέβαια, μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς μετά από την νέα πρόκληση αλλά και τα κορίτσια που επέλεξε να πάρει μαζί του στο ομαδικό ραντεβού, εξομολογήθηκε στις ίδιες την αγάπη του με το μπάσκετ μιας και η δοκιμασία ήταν άκρως αθλητική.

Οι κοπέλες αναγκάστηκαν να χωριστούν σε δυο ομάδες προκειμένου να ξεκινήσει ο αγώνας καθώς μόνο η μια ομάδα η οποία θα κέρδιζε, θα ήταν η τυχερή προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη Παππά.

"Μάχη" σώμα με σώμα για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια έχει φουντώσει για τα καλά καθώς όλες έχουν δείξει πως είναι αποφασισμένες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποδείξουν στον Αλέξη Παππά πως αξίζουν το ενδιαφέρον του αλλά και το έπαθλο.

Μάλιστα, οι προκλήσεις αλλά και οι ανατροπές δεν έλειψαν μιας και από τα πρώτα λεπτά ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε στα κορίτσια που επέλεξε να πάρει στο ομαδικό ραντεβού τι πρόκειται να κάνουν. Η μέρα φάνηκε πως ήταν άκρως αθλητική καθώς μπήκαν στο παρκέ άκρως δυναμικά.

Μέσα σε όλα η Αθηνά New York τραυματίστηκε στο χέρι της. Έτσι, αυτό που ζήτησε από τον Αλέξη Παππά ήταν να την δώσει κάποια φιλιά ώστε να ξεχάσει τον πόνο της. Από την άλλη η Άννα δεν έχασε την ευκαιρία να παραπονεθεί στον ίδιο. Μόλις αντίκρισε αυτό το θέαμα δεν δίστασε να πάει δίπλα της ώστε να την διώξει.

Τον «πλάκωσε» στα φιλιά στο ομαδικό ραντεβού - Οργισμένες οι υπόλοιπες κοπέλες

Στο 6/10 επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και οι παίκτριες κλήθηκαν να παίξουν σώμα με σώμα προκειμένου η μια ομάδα να κερδίσει την δοκιμασία.

Μέσα σε όλα η Άννα μαζί με την Αθηνά New York τσακώθηκαν άσχημα για τα μάτια του Αλέξη Παππά καθώς η Άννα βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να κάνει παράπονα στον Bachelor για το γεγονός ότι αισθάνεται πως την έχει παραμελήσει μετά από την άφιξη των νέων κοριτσιών.

Όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά όταν μόλις ο Αλέξης Παππάς πρότεινε να τη φιλήσει για να επανορθώσει. Την απάντηση τη φαντάζεστε ενώ πριν φύγει τον ξαναφίλησε στο στόμα παίρνοντας το αίμα της πίσω την ώρα που οι υπόλοιπες κοίταζαν με γουρλωμένα μάτια έτοιμες να εκραγούν.

Ο Αλέξης Παππάς εντυπωσιάστηκε με την Λένα

Στο 6/10 επεισόδιο του The Bachelor 2 δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι τσακωμοί καθώς η Άννα με την Αθηνά "πλακώθηκαν" για τα μάτια του Αλέξη Παππά στο παρκέ εν ώρα αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς μετά από την ανακοίνωση των κοριτσιών που επέλεξε να πάρει μαζί του στο ομαδικό ραντεβού, επέλεξε να τις χωρίσει σε δυο ομάδες προκειμένου να παίξουν μπάσκετ. Έτσι, μόνο η μια ομάδα θα είχε την δυνατότητα να κάτσει μαζί του.

Μέσα σε όλα, οι παίκτριες μίλησαν "ανοιχτά" στον Αλέξη για προηγούμενες εμπειρίες που είχαν με τις σχέσεις τους. Η μία που του κέντρισε όμως το ενδιαφέρον ήταν η Λένα καθώς την επέλεξε στο ατομικό ραντεβού.

Το παθιασμένο φιλί του Αλέξη Παππά - Λένας

Μετά από το ομαδικό ραντεβού που είδαμε στο οι κοπέλες από την μια ομάδα οι οποίες στάθηκαν πιο τυχερές αφού κέρδισαν τον αγώνα μπάσκετ κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά με τον Αλέξη προκειμένου να γνωριστούν ακόμη καλύτερα.

Μάλιστα, η Λένα ήταν εκείνη η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή στο ομαδικό ραντεβού κατάφερε να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον του Bachelor μιας και εκείνος ανακοίνωσε πως θα ήταν η κοπέλα η οποία θα πήγαινε μαζί του στο ραντεβού.

Μέσα σε όλα, παρόλο που ο ανταγωνισμός έχει "φουντώσει" οι δυο τους πέρασαν αρκετά καλά μιας και δεν ήρθαν μόνο κοντά αλλά η ίδια έφυγε με το κόκκινο τριαντάφυλλο. Ωστόσο, μόλις επέστρεψε στην βίλα οι αντιδράσεις των υπόλοιπων κοριτσιών δεν άργησαν να φανερωθούν.

Έξαλλη η Ιζαμπέλα - «Δεν θα μου βγάλετε εσείς το όνομα»

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς η Αθηνά New York ανέφερε το όνομα της Ιζαμπέλας καθώς αποκάλυψε ότι είναι αρκετά δυσαρεστημένη μιας και ο "στρατός" της δεν υπάρχει.

Η Ιζαμπέλα μόλις έμαθε τα μαντάτα από την Νικόλ, δεν δίστασε να ζητήσει τον λόγο από την Αθηνά η οποία ανέφερε πως η Ιζαμπέλα κλαίει αφού ο στρατός της "κατέρρευσε". Όπως φάνηκε, αυτό το γεγονός την εξόργισε αρκετά.

Έτσι, η Ιζαμπέλα είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχω κλάψει ποτέ εδώ μέσα για τον στρατό. Να λένε την αλήθεια, όχι μαλακίες». Και συνέχισε λέγοντας «Εγώ δεν έχω κλάψει για κανένα στρατό και για καμία εδώ μέσα. Την αλήθεια θα την λέτε κι όταν είμαι μπροστά και όταν είμαι πίσω. Δεν θα λέτε ψέματα.»