The Voice: «Πάτα το μωρέ» - Το άγχος και η έκπληξη της κριτικής επιτροπής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: «Πάτα το μωρέ» - Το άγχος και η έκπληξη της κριτικής επιτροπής

Άλλο ένα επεισόδιο του «The Voice» ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος για άλλη μια χρονιά καθώς αρκετοί διαγωνιζόμενοι μέχρι στιγμής έχουν ενθουσιάσει τους κριτές με τις φωνητικές τους ικανότητες.

Μάλιστα, ο πρώτος παίκτης ο οποίος είναι ο Άγγελος Μπαλταγιάννης αποφάσισε να τραγουδήσει το «Ακόμα μια ζωή». Από την άλλη ο φίλος του Άγγελου φάνηκε αρκετά αγχωμένος καθώς η κριτική επιτροπή δεν φάνηκε να κάνει κάποια "κίνηση".

Όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή μόλις ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισαν να γυρίσουν τις καρέκλες προκειμένου να διεκδικήσουν τον παίκτη. Άραγε με ποιον coach αποφάσισε να πάει;

Η οντισιόν του Άγγελου Μπαλταγιάννη στο The Voice

Το αίτημα που έκανε στην παραγωγή του Voice για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο The Voice και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή του show για να αισθανθεί πιο άνετα.

«Ζήτησα να μη βλέπω τις κάμερες στο «The Voice». Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Προσπαθούσα να το καταλάβω και να νιώσω ο εαυτός μου.

Έχω εντυπωσιαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα αλλά είναι αξιολάτρευτος. Η Έλενα Παπαρίζου είναι διαμάντι. Θέλω να καθοδηγήσω νέα παιδιά σαν κριτής να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.