Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ με την απόρριψη του Αλέξη

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένω τόσο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ με την απόρριψη του Αλέξη

Μπορεί αρχικά να πήρε αρκετά κοπλιμέντα από τον Αλέξη, ωστόσο η Νικόλ φαίνεται να μην έχει και την καλύτερη διάθεση. Σε μια συζήτηση μάλιστα που είχε με την Αθηνά στη βίλα του Bachelor, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, η Νικόλ φαίνεται να έχει απηυδήσει με την συμπεριφορά των συμπαικτριών της προς την ίδια αλλά και με την αδιαφορία που της δείχνει ο Αλέξης.

«Περιμένω τον Αλέξη, θέλω να τον γνωρίσω αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μου λείπουν οι δικοί μου στην Γερμανία και νομίζω πως με αδικούν οι κοπέλες γιατί δεν μπορώ να εκφραστώ έτσι, όπως θα έπρεπε στα ελληνικά αλλά μου βγαίνει στα γερμανικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένω τόσο. Το παρατηρώ από το κόκκινο χαλί. Πραγματικά κάνω υπομονή και δείχνω κατανόηση. Δεν θέλω να το παίξω ούτε ζηλιάρα, ούτε γκρινιάρα αλλά έχω στενοχωρηθεί» είπε χαρακτηριστικά η Νικόλ με δάκρυα στα μάτια.

Τα κλάματα της Νικόλ στο Bachelor 2

«Νόμιζα ότι το Big Brother ήταν ο πάτος, αλλά τελικά είναι το The Bachelor»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Σταύρος Νικολαΐδης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στο επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης φέτος, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στα ριάλιτι, όπως το The Bachelor και το Big Brother.

To The Bachelor είναι ένα ριάλιτι που ανά καιρούς έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί celebrities έχουν βγει να σχολιάσουν το νέο αυτό φαινόμενο στην ελληνική τηλεόραση και οι περισσότεροι δεν το έχουν κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

«Είμαι εναντίον των ριάλιτι. Για το The Bachelor δεν το συζητάω, είναι ο πάτος. Είναι ο πάτος το The Bachelor. Νόμιζα ότι ο πάτος είναι το Big Brother. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου η τηλεόραση και χαίρομαι που φέτος δεν πάει τόσο καλά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν από τις καλές περιπτώσεις, ήταν καλός. Μπορώ να σου πω καλύτερος και από κάποιους ηθοποιούς», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.