The Bachelor 2: Πλάνταξε στο κλάμα η Γιώτα - «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι άλλο εδώ μέσα, έχω κουραστεί»

«Έχω κουραστεί να εμπιστεύομαι τα λάθος άτομα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Πλάνταξε στο κλάμα η Γιώτα - «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι άλλο εδώ μέσα, έχω κουραστεί»

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA φαίνεται πως τα έχει όλα. Μεταξύ άλλων, τα δάκρυα δεν είχαν τέλος ενώ αυτή τη φορά δεν αφορούσαν ιδιαίτερα τα μάτια του Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως «δεν είναι ότι με έχει πειράξει τόσο αυτό που έχει γίνει με τον Αλέξη γιατί τα βρήκαμε αλλά με έχει πειράξει πραγματικά η συμπεριφορά των περισσότερων κοριτσιών και κυρίως της Ιζαμπέλας».

Η συμβίωση στην βίλα του The Bachelor φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολα ανάμεσα σε τόσες πολλές προσωπικότητες. Άραγε πως θα είναι αργότερα οι σχέσεις των κοριτσιών;

Τα δάκρυα της Γιώτας

Κατέρρευσε η Γιώτα - "Δεν ήμουν ποτέ ούτε ψεύτρα ούτε τίποτα"

Μετά τα κλάματα της Ιζαμπέλα στην αποψινή (29/10) Τελετή των Ρόδων στο The Bachelor 2, σειρά είχαν αυτά της Γιώτας, με αφορμή τις συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τις υπόλοιπες κοπέλες.

Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχαν, εκείνη ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα, υποστηρίζοντας πως κουράστηκε να ακούει από την πρώτη μέρα πως είναι ψεύτρα και ψεύτικη.

«Απλά έχω κουραστεί από κάποιες συμπεριφορές. Δεν ήμουν ποτέ ψεύτρα στη ζωή μου. Όχι, ρε φίλε, δεν μπορώ! Έχω κουραστεί να ακούω τα ίδια πράγματα από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Εσείς νομίζετε ότι αυτά που λέτε, μπορεί εμένα να μην με επηρεάζουν αλλά έχω κουραστεί. Δεν μπορώ ρε φίλε. Ούτε μπορώ να υποκρίνομαι, ούτε μπορώ να μην δείχνω τη στεναχώρια μου, ούτε μπορώ να μην δείχνω τη χαρά μου, ούτε μπορώ να μετριάσω τα νεύρα μου. Δεν είμαι έτσι και δεν έχω μάθει έτσι.

Κάποιες κοπέλες μπορεί να μην με γουστάρουν, πρόβλημα τους. Από τη στιγμή που εγώ δεν έχω κάνει κάτι σε αυτές, να μην μου αναφέρουν τον λόγο».

Η Ιζαμπέλα, μάλιστα, ήταν από τις πρώτες που της συμπαραστάθηκαν.