Big Brother 2: Ευδοκία για Νίκο - «Έχουμε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον»

«Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ευδοκία για Νίκο - «Έχουμε συναισθήματα ο ένας για τον άλλον»

Η Ευδοκία αποφάσισε για πρώτη φορά να παραδεχθεί ενώπιον του Big Brother, πως εκείνη και ο Νίκος έχουν έρθει πολύ κοντά και πως έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν κάνει σχέση.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μετά τις ερωτήσεις που δέχθηκαν και οι δύο από τους παρουσιαστές στο live της Παρασκευής για τη μεταξύ τους σχέση.

Η Ευδοκία εξήγησε πως είναι κοροϊδία πια να λένε πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους μιας και ο χρόνος που περνάνε μαζί τους έχει κάνει να δεθούν και να γίνουν κάτι παραπάνω από καλοί φίλοι. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει πως ο Νίκος είναι ο σύντροφός της.

Η αποκάλυψη της Ευδοκίας για τον Νίκο στο Big Brother 2

Νέα αρχή για τον Στηβ Μιλάτο μετά το Big Brother 2

Ο Στηβ Μιλάτος ήταν καλεσμένος στο προηγούμενο (12/11) live του Big Brother 2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, το οποίο ήρθε λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν, σε λίγο καιρό πρόκειται να τον δούμε στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες, η οποία προβάλλεται κάθε απόγευμα από τον σταθμό του Φαλήρου.

«Είναι μια καινούργια συνεργασία, πολύ ωραία συνεργασία. Είναι μια πρόταση που μου έγινε και την κυνήγησα κι εγώ λίγο. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος με ανατροπές», είπε χαρακτηριστικά.