The Bachelor 2: Η φάρσα του Αλέξη Παππά έκανε την Μαρία να "χάσει" το χρώμα της

Τα "έχασε" μόλις είδε τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Η φάρσα του Αλέξη Παππά έκανε την Μαρία να

Οι ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 δεν άργησαν να έρθουν από τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς οι σχέσεις των κοριτσιών έχουν περάσει από 40 κύματα στη βίλα μιας και ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο φτάνοντας στην τελική ευθεία.

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς αφού κάλεσε την Μαρία σε ένα ατομικό ραντεβού, είχε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για εκείνη διότι η ίδια είχε αποκαλύψει παλιότερα πως ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη θα έπρεπε να έχει χιούμορ.

Έτσι, ο Bachelor αποφάσισε να της κάνει μια φάρσα μέσε σε γκαλερί προκειμένου να δει την αντίδρασή της. Βέβαια, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως είχε φανταστεί αφού η ίδια μόλις συνειδητοποίηση τι είχε συμβεί δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε το σπασμένο έργο τέχνης αξίας 1 εκατομυρίου ευρώ.

Η φάρσα του Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2

"Κράτα το τιμόνι να βάλω λίγη πούδρα" - "Κάγκελο" ο Αλέξης

Την Μαρία διάλεξε στο αποψινό (26/11) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης για το ατομικό του ραντεβού και μάλιστα πέταξαν σε μία εικονική πτήση με Airbus 320 πάνω από την Αττική.

Κυβερνήτης φυσικά σε αυτή την πτήση ήταν ο Αλέξης Παππάς με την Μαρία να δίνει ρεσιτάλ με τις ατάκες της. Μάλιστα, όσο πετούσαν, η Μαρία δεν δίστασε να βγάλει την πούδρα της, να κοιτάξει τον Αλέξη και να του πει: «Κράτα λίγο το τιμόνι για να βάλω λίγη πούδρα! Λίγη, λίγη, να. Να μην περιποιηθώ τον εαυτό μου στα πόδια» με τον Αλέξη φυσικά να μένει... κάγκελο! Εντωμεταξύ, μια πρώην παίκτρια βρίσκεται εκτάκτως στο νοσοκομείο.