The Bachelor 2 - highlights 2/12: Η Αθηνά πήρε τριαντάφυλλο από τον Παππά και "έφαγε" φέτα τυρί στο κεφάλι

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 2/12: Η Αθηνά πήρε τριαντάφυλλο από τον Παππά και

Απίστευτο ήταν το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2 και αυτό γιατί παρακολουθήσαμε επικές στιγμές. Μια από αυτές ήταν όταν η Αθηνά New York "έφαγε" στο κεφάλι μια φέτα τυρί. Ποια της την έριξε;

Τα 2/12 highlights του The Bachelor 2

Απελπίστηκε η Γιώτα με την ανακοίνωση της κόκκινης κάρτας

Το βράδυ της Πέμπτης 2/12 άλλο ένα επεισόδιο ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Όπως είδαμε στο επεισόδιο 1/12 οι ισορροπίες στην βίλα άλλαξαν για τα καλά καθώς ο Αλέξης Παππάς συνειδητοποίηση πως μπορεί να δει μόνο φιλικά την Έλενα, με αποτέλεσμα η ίδια να αποχωρήσει.

Έτσι, πριν από λίγο είδαμε πως είχε έρθει η ώρα για ένα άλλο ατομικό ραντεβού μαζί με τον Bachelor. Μάλιστα, η Γιώτα ήταν εκείνη η οποία πίστευε πως θα ήταν η τυχερή.

Βέβαια, οι ανατροπές δεν έχουν τέλος μιας και εκείνη που κατάφερε να πάει στο ατομικό ραντεβού ήταν η Αθηνά New York η οποία προσπαθεί αρκετά προκειμένου να τραβήξει το ενδιαφέρον του.

"Άφωνη" έμεινε η Αθηνά με το δώρο του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε να πάρει μαζί του στο ατομικό ραντεβού την Αθηνά New York καθώς οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Έτσι, ο Bachelor ετοίμασε ένα άκρως ιδιαίτερο ραντεβού αφού η έξοδός τους τα είχε όλα! Το ραντεβού, όμως για τον Αλέξη και την Αθηνά δεν τελείωσε εκεί.

Στη συνέχεια ο εργένης απόλαυσε με την κοπέλα ένα ρομαντικό δείπνο για δύο όπου στην συνέχεια ήρθε κι η έκπληξη που την εξέπληξε. Τι ήταν άραγε;

Η Ιζαμπέλα επιτέθηκε στην Αθηνά NY - «Ρε πας καλά;»

Το επεισόδιο απέδειξε για άλλη μια φορά πως ο ανταγωνισμός στην βίλα έχει "φουντώσει" για τα καλά καθώς ο μεγάλος τελικός δεν αργεί να έρθει.

Ωστόσο, η Αθηνά New York κατάφερε να βγει σε ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά και μάλιστα δεν κέρδισε μόνο το πολυπόθητο τριαντάφυλλο αλλά ο Bachelor της έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο.

Η ίδια μόλις επέστρεψε στη βίλα όμως, αντιμετώπισε μία αναπάντεχη συμπεριφορά από την Ιζαμπέλα. Η Μαρία, η Ιζαμπέλα και η Αθηνά New York ήταν μαζί στην κουζίνα, με την τελευταία να τραγουδά για το πόσο ερωτευμένη είναι. Η Ιζαμπέλα εκείνη τη στιγμή, πέταξε το τυρί που κρατούσε στο κεφάλι της Αθηνάς, με εκείνη να μένει άναυδη.