GNTM 4 - τελικός: «Άκουγα να με βρίζει ο Κωνσταντίνος! Να λέει...» - Έξαλλη η Κυβέλη με τον συμπαίκτης της

«Είναι πολύ άσχημο και ένα είδος ψυχολογικής πίεσης...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - τελικός: «Άκουγα να με βρίζει ο Κωνσταντίνος! Να λέει...» -  Έξαλλη η Κυβέλη με τον συμπαίκτης της

Αρκετές εντάσεις έχουν ήδη σημειωθεί στο αποψινό (20/12) επεισόδιο του GNTM 4, στο οποίο πρόκειται να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου.

Οι τρεις φιναλίστ, Όλγα, Κωνσταντίνος και Κυβέλη δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις μιας και οι δύο πρώτοι την έχουν παραμερήσει εντελώς.

Η Κυβέλη λοιπόν δήλωσε πως είναι αρκετά δυσαρεστημένη καθώς περνώντας έξω από το δωμάτιο τους, τους έκανε να την κακολογούν.

Τα "καρφιά" της Κυβέλης για τον Κωνσταντίνος και την Όλγα στον τελικό του GNTM 4

«Ένιωθα πάρα πολύ όμορφα που ήμουν πρώτη στη βαθμολογία άλλα τα δύο παιδιά δεν ήτανε. Εκεί που ανταλλάζαμε μία καλημέρα κόπηκαν όλα, κάνανε σαν να μην υπάρχω μέσα στο σπίτι. Άκουγα να με βρίζει ο Κωνσταντίνος να λέει πολύ άσχημα πράγματα για εμένα.

Δεν είναι ότι τα είχαμε βρει αλλά ήθελα να κλείσει όμορφα όλο αυτό… είναι πολύ άσχημο και ένα είδος ψυχολογικής πίεσης αλλά προσπαθώ να αποβάλλω όλη την αρνητική ενέργεια. Προσπαθώ να κρατήσω την ψυχολογία μου όπως πρέπει σταθερή για ένα τελικό για να συνεχίσω να έχω την πρωτιά δεν θα με ρίξει τίποτα» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κυβέλη, η οποία τσακώθηκε μεταξύ τους και στην δοκιμασία.

Στο πλευρό της Όλγας Ντάλλα ο Στυλιανός - Η στήριξη του στα social media λίγο πριν τον τελικό

Σε λίγη ώρα ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 και οι τρεις εναπομείναντες παίκτες, Όλγα Ντάλλα, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τα έπαθλα.

Μπορεί ο Στυλιανός Φλωρίνης να έχει αποχωρήσει εδώ και λίγο καιρό από το ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο η Όλγα είναι η σύντροφός του για αυτό και θέλησε να δείξει την υποστήριξή του και μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της, καλώντας τους followers της να την στηρίξουν μέσω της ψηφοφορία.

Στο πλευρό της Όλγας Ντάλλα ο Στυλιανός από το GNTM 4