Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δολοφονεί την Ζωή;

Οι σημερινές 10/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δολοφονεί την Ζωή;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, αφού καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και θα κινδυνεύσει κόσμος. Όπως για παράδειγμα ο Κωνσταντής που θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Οι 10/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια παίρνει αναπάντεχη τροπή και αλλάζει τους ρόλους θύτη και θύματος. Θα καταφέρει ο Πέτρος να γλυτώσει απ’ την εκδικητική μανία του αστυνόμου; Ο Ακύλας έχει μάθει ότι ο Κωνσταντής ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; Θα τον σκοτώσει τελικά τον Κωνσταντή;

Ο Τόλλιας διώχνει απ’ το σπίτι τον γιό του, Θανασάκη, μετά την αποκάλυψη πως ανήκει στους Άβαντες, ενώ η εμφάνιση ενός ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προοπτική του γάμου τους. Για πόσο, όμως, θα κρατήσει η χαρά τους; Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Ο Λάμπρος και ο Ζάχος ανοίγουν τα χαρτιά τους και η έχθρα τους γίνεται, πλέον, μονόδρομος. Η Ζωή θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα θανάσιμο δίλημμα.

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο ότι δεν είναι με το μέρος του Ακύλα και ζητά να συνεργαστούν. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσει;

Ο Δούκας συμμαχεί με την Ελένη και το Διαφάνι

Ο Νικηφόρος, έχοντας ανακαλύψει τις οικονομικές ατασθαλίες στο πρότζεκτ του αεροδρομίου, προσπαθεί με διακριτικό τρόπο να βοηθήσει τον πατέρα του. Ο Δούκας, που από την αρχή είχε υποψίες για τη δράση του Ακύλα, θέλει να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον γιο του, ξεκαθαρίζοντάς του: «Αναγκάστηκα να δουλέψω μαζί του για χάρη του Μελέτη. Δεν τον εμπιστεύομαι και έχω μάθει σημαντικά πράγματα για εκείνον και θέλω να με βοηθήσεις να τον ξεσκεπάσουμε».

Ο Νικηφόρος του αποκαλύπτει όλα όσα έχει ανακαλύψει και ο Δούκας έξαλλος ζητά εξηγήσεις από τον Ακύλα για τα λεφτά που λείπουν από το έργο του αεροδρομίου και του δίνει τελεσίγραφο πως αν δεν επιστραφούν θα αποχωρήσει από το πρότζεκτ. Ο πόλεμος μεταξύ των δύο αντρών αρχίζει και ο Μεγαρίτης απειλεί ανοιχτά το ζεύγος Σεβαστού: «Εχω πολλά στοιχεία που σας καίνε!

Μπορώ να σε βάλω ξανά φυλακή, Δούκα! Ξεχνάς πως εγώ ήμουν εκείνος που σε γλίτωσα! Μου χρωστάς λοιπόν χάρη, αλλιώς θα σάπιζες σ’ ένα κελί τώρα». Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα και έντρομος μπροστά στα πραγματικά σχέδια του Μεγαρίτη για το αεροδρόμιο, αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ελένη και το Διαφάνι. Πάει στο χωριό και στο καφενείο μπροστά σε όλους ζητάει να συνεργαστούν:

«Ξέρω τι νιώθετε για εμένα και την οικογένειά μου, αλλά αυτή τη φορά ζητάω εγώ τη βοήθειά σας... Αυτός ο Μεγαρίτης έχει βαλθεί να μας καταστρέψει όλους! Σας ζητάω λοιπόν να συνεργαστούμε για να τον διώξουμε», προτείνει και όλοι είναι διστακτικοί. Στο τέλος όμως, δέχονται!