Φάρμα 2: Σπάραξε στο κλάμα η Σάσα Μπάστα - Τι συνέβη

Δεν είχε καλή κατάληξη η πλάκα του Σάκη Τανιμανίδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα 2: Σπάραξε στο κλάμα η Σάσα Μπάστα - Τι συνέβη

Στο κλάμα σπάραξε στο αποψινό (21/1) επεισόδιο της Φάρμας η Σάσα Μπάστα, με αφορμή μια δήλωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγο πριν την μονομαχία της Χριστιάννας και της Μαρίας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έκανε μια πλάκα στους παίκτες και τους ρώτησε ποιον παίκτη θα ήθελαν να αντικρύσουν άμα άνοιγε η πόρτα. Τότε η τραγουδίστρια πίστεψε πως επέστρεψε η Αγγελική Ηλιάδη, με την ίδια να ξεσπά κατευθείαν σε κλάματα, ενώ είχε αναφερθεί στην φίλη της ξανά πριν μερικές μέρες.

Ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης, επειδή ένιωσε άσχημα, τους αποκάλυψε αμέσως ότι πρόκειται για μια φάρσα.

«Για εμένα η Φάρμα ήταν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, γιατί ήταν η Αγγελική μέσα σε αυτήν. Έπαιρνα αγάπη και δύναμη μέσα από εκείνη στο παιχνίδι. Δεν λέω ότι δεν παίρνω αγάπη από τους φίλους μου, αλλά η Αγγελική ήταν η κολλητή μου εδώ μέσα και ο πιο σημαντικός άνθρωπος που είχα. Το ξέρει και εκείνη ότι μου λείπει και είμαι σίγουρη ότι με σκέφτεται», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σάσα Μπάστα.

Τα κλάματα της Μπάστα στην Φάρμα 2

Ο τσακωμός της Μπάστα με την Τσουμελέκα

Χαμός επικράτησε στο (19/1) επεισόδιο της Φάρμας, τόσο με τον τραυματισμό του Αστρινού, όσο και με την έντονη λογομαχία μεταξύ της Σάσας Μπάστα και της Αθανασίας Τσουμελέκα.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε την τραγουδίστρια για τις εκκρεμότητες που έχει με την συμπαίκτριά της, με την ίδια να γίνεται έξαλλη.

«Μου μετέφεραν πολλοί τι συνέβη. Όταν έφυγα από το σπίτι, είχα πάρει αγάπη και με το που γυρνώ μαθαίνω ότι έχει γίνει συζήτηση ότι η κυρία Τσουμελέκα με απωθούσε, δεν με ήθελε για φίλη και δεν μπορούσε να μου το δείξει… Γιατί δεν τα είπε μπροστά μου ενώ όταν έφυγα, μου έλεγε πως με αγαπά;

Την ημέρα της μονομαχίας έπιασε τα χέρια μου κι έκλαιγε με αναφιλητά κι έλεγε δεν θέλω να φύγεις… Ένα θέατρο του παραλόγου κι όλα γίνονταν από πίσω μου… Δεν θέλω να μιλήσουμε, εμένα δεν μου κάνει. Μπορούσες να μου τα πεις αυτά την εβδομάδα πριν παίξω κι εσύ προτίμησες να τα κάνεις όλα π…α γιατί δεν περίμενες ότι θα γυρίσω» κατέληξε η Σάσα Μπάστα.