Elif: «Δεν σου είπα τόσες φορές...» - Η Κιγιμέτ δείχνει στην Ελίφ το αληθινό και σκληρό της πρόσωπο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 18/2 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Elif: «Δεν σου είπα τόσες φορές...» - Η Κιγιμέτ δείχνει στην Ελίφ το αληθινό και σκληρό της πρόσωπο

Στο σημερινό 18/2 επεισόδιο της σειράς Elif, ένας απροσδόκητος επισκέπτης περιμένει τη Μπιρτσέ στο γραφείο της και εκείνη χαίρεται όταν τον βλέπει. Ο Ακίν ζηλεύει τον γοητευτικό επισκέπτη της Μπιρτσέ καθώς δεν ξέρει πως πρόκειται για τον ξάδελφό της.

Οι σημερινές 18/2 εξελίξεις της Elif

Επεισόδιο 1034

Η Ασλί μαθαίνει πιο γλυκό άρεσε στον Κερέμ παιδί και αποφασίζει να του κάνει έκπληξη με αυτό ενώ κάνουν βόλτα στην ακτή και μιλάνε για το παρελθόν τους.

Όμως η Παρλά δεν καταθέτει τα όπλα, είναι αποφασισμένη να κερδίσει και πάλι την καρδιά του Κερέμ και εμφανίζεται στο γραφείο του με τα αγαπημένα του γλυκά. Η Ασλί απογοητεύεται όταν τα βλέπει στο γραφείο του Κερέμ. Η Χουμεϊρά κανονίζει μια κρυφή συνάντηση και οργανώνει ένα πάρτι έκπληξη για την επιστροφή του Κερέμ και ο καθένας αναλαμβάνει να κάνει κάτι για τη γιορτή.

Η Κιγιμέτ επιτίθεται στην Ελίφ και της δείχνει το αληθινό, σκληρό της πρόσωπο και την προειδοποιεί να μείνει μακριά της και να κρατάει το στόμα της κλειστό. Η Ασλί ξεσπάει σε κλάματα στο σπίτι της καθώς πιστεύει πως ο Κερέμ συγχώρεσε την Παρλά και είναι πάλι μαζί. Στην πραγματικότητα ο Κερέμ δεν θέλει να δει ποτέ ξανά την Παρλά. Η Κιγιμέτ όμως ενθαρρύνει την Παρλά να μην τα παρατήσει και να διεκδικήσει τον Κερέμ. Ο Μαχίρ είναι καλεσμένος στην έπαυλη για δείπνο από τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ…

Τι θα δούμε στο επόμενο 21/2 επεισόδιο

Στην έπαυλη η οικογένεια γιορτάζει την ελευθερία του Κερέμ. Στη δουλειά η Ασλί είναι ψυχρή απέναντι στον Κερέμ. Η Αλέβ προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ πως είναι φίλη της αλλά εκείνη αμφιβάλει και είναι θυμωμένη μαζί της.

Τα πράγματα ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ χειροτερεύουν καθώς τσακώνονται ακόμα και στη μέση του δρόμου πολύ άσχημα. Το πάρτι για τον Κερέμ γίνεται και όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τη Ράνα, η οποία εμφανίζεται στο πάρτι μόνο για να χαλάσει τη διάθεση των υπολοίπων με την ανεπιθύμητη παρουσία της. Η Ασλί αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή και αποφασίζει να πάει στο πάρτι…