Elif: Η Κιγμέτ θα βγάλει την οργή της στην Ελίφ - Τι συνέβη;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 23/02

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Η Κιγμέτ θα βγάλει την οργή της στην Ελίφ - Τι συνέβη;

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/2) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε χθες) μιας και ο Μαχίρ θυμώνει με την Κιγιμέτ και εκείνη βγάζει την οργή της στην Ελίφ.

Τι θα δούμε σήμερα στην Elif (23/02) - Επεισόδιο 1037

Ο Μαχίρ θυμώνει με την Κιγιμέτ και εκείνη βγάζει την οργή της στην Ελίφ, η οποία τρομάζει από τη συμπεριφορά της. Λίγο αργότερα η Μελέκ παρατηρεί πως η Ελίφ δεν είναι καλά. Η Κιγιμέτ κατηγορεί στον Μαχίρ τη Μελέκ και εκείνος δείχνει να έχει κουραστεί από τα παράπονα της μητέρα του και την ανώριμη συμπεριφορά της.

Ο Σαφάκ είναι έξαλλος και η Λεμάν προσπαθεί να υποκριθεί την ανήξερη για όσα έχουν γίνει. Η Αλέβ τους ακούει κρυμμένη. Ο Σαφάκ είναι σίγουρος πως η Αλέβ φορούσε το δαχτυλίδι που εκείνος είχε αγοράσει για τη Ζουλιντέ. Αμέσως η Αλέβ πηγαίνει στο δωμάτιο του να βάλει στη θέση του το δαχτυλίδι.

Όταν ο Σαφάκ το βρίσκει στη θέση του δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Αργότερα μιλάει στη Ζουλιντέ για ό,τι έμαθε. Η Αλέβ καταστρώνει νέο σχέδιο, φοράει ένα ψεύτικο δαχτυλίδι και πηγαίνει στο μαγαζί της Ζουλιντέ. Αμέσως αρχίζει να λέει τη νέα ψεύτικη ιστορία, που κατασκεύασε.

Η Μπιρτσέ, ο Ακίν, η Ασλί και η Φιλίζ πηγαίνουν για καφέ αλλά η βόλτα τους δεν έχει καλή εξέλιξη εξαιτίας της ζήλιας του Ακίν για τον Σινάν. Η Μελέκ είναι με την Ελίφ σε μια καφετέρια και τρώνε το γλυκό τους όταν έρχεται ο Μαχίρ, ο οποίος είναι φανερό πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μελέκ…

Τι θα δούμε αύριο - Επεισόδιο 1038

Ο Ακίν μαθαίνει επιτέλους πως ο Σινάν είναι ξάδελφος της Μπιρτσέ και όχι ο αγαπημένος της. Ο Μαχίρ χαρίζει στην Ελίφ μπογιές ζωγραφικής και η μικρή ξετρελαίνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ περνάνε όμορφα αλλά η Κιγιμέτ τους βλέπει μαζί και γίνεται έξαλλη.

Δεν θέλει καμία δίπλα στον γιο της, πόσο μάλλον μια υπηρέτρια. Παθαίνει νευρική κρίση και τα σπάει όλα στο δωμάτιο της. Ο Κερέμ ακούει το θόρυβο και πηγαίνει να δει τι συνέβη αλλά η Κιγιμέτ δεν του επιτρέπει να μπει στο δωμάτιο και να δει την ακαταστασία.

Η Ελίφ ζωγραφίζει τον Μαχίρ για να τον ευχαριστήσει για τα ωραία χρώματα, που της χάρισε. Η Κιγιμέτ τη βλέπει και γίνεται έξαλλη, σκίζει τη ζωγραφιά και καταστρέφει τις μπογιές της Ελίφ. Η Ελίφ πληγώνεται από το θέαμα αλλά η Κιγιμέτ την απειλεί και την αναγκάζει να καθαρίσει τα πάντα για να μην καταλάβει κανείς τίποτα. Η Ελίφ το κάνει κλαίγοντας χωρίς η Μελέκ να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί…