Έκτακτες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ - Τι έχει συμβεί;

Από 11 Μαρτίου έως και 8 Απριλίου 2022

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Έκτακτες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ - Τι έχει συμβεί;

Αλλαγές φέρνει στο πρόγραμά της η ΕΡΤ από την Δευτέρα 11 Μαρτίου και όχι δεν φταίει η τηλεθέαση που κάνουν οι εκπομπές και οι σειρές της - δείτε εδώ τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το κανάλι - αλλά οι Ιερές Ακολουθίες που θα προβάλλονται από την ερχόμενη Δευτέρα έως και τις 8 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου για να ενημερώσει τους τηλεθεατές για όλες τις ανακατατάξεις του προγράμματός του, που έρχονται καθώς διανύουμε την τρίτη ημέρα της Σαρακοστής.

Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ για τις Ιερές Ακολουθίες

Η ΕΡΤ διαμορφώνει κατάλληλα το πρόγραμμά της και δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν, σε απευθείας μετάδοση, τις Ιερές Ακολουθίες των Χαιρετισμών και του Ακάθιστου Ύμνου, κάθε Παρασκευή από τις 11 Μαρτίου έως και τις 8 Απριλίου, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Το πρόγραμμα μετάδοσης από τις 11 Μαρτίου έως και τις 8 Απριλίου 2022 έχει ως εξής:

ΕΡΤ2

Ιερές Ακολουθίες

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, ώρα 19:00-21:00
Ακολουθία Α΄ Χαιρετισμών
Απευθείας μετάδοση από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, ώρα 19:00-21:00
Ακολουθία Β΄ Χαιρετισμών
Απευθείας μετάδοση από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αιγάλεω

Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022, ώρα 19:00-21:00
Ακολουθία Γ΄ Χαιρετισμών
Απευθείας μετάδοση από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου

Παρασκευή 1η Απριλίου 2022, ώρα 19:00-21:20
Ακολουθία Δ΄ Χαιρετισμών
Απευθείας μετάδοση από τον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ώρα 19:00-21:30
Ακολουθία Ακάθιστου Ύμνου
Απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών

Οι Ιερές Ακολουθίες στην ΕΡΤ.

Τι συνέβη με την εκπομπή της Χάρις Αλεξίου

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε και επίσημα πως σταματάει το τραγούδι, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει γυρίσει σελίδα στην καριέρα της και έχει ασχοληθεί με την υποκριτική. Μάλιστα, σε λίγο καιρό αναμένεται να τη δούμε και στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε συμφωνήσει να κάνει και την εκπομπή «Ιστορίες τραγουδιού» στην ΕΡΤ, πλάνο που τελικά ναυάγησε.

Επικαλούμενη ανειλημμένες υποχρεώσεις, η σπουδαία ερμηνεύτρια αποφάσισε να μην προχωρήσει στην παρουσίαση εκπομπής, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΕΡΤ και αποχώρησε από το τραπέζι των συζητήσεων.

Χάρις Αλεξίου εκπομπή ΕΡΤ

Ετσι, παρότι η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ιστορίες τραγουδιών» είχε περάσει και από την επιτροπή προγράμματος και όδευε προς την τελική έγκριση, τελικά δεν θα υλοποιηθεί.

Η σειρά «Δάσκαλος» (Mega) του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία θα εμφανίζεται ως ηθοποιός η Χ. Αλεξίου, μεταφέρεται οριστικά για την έναρξη της προσεχούς σεζόν, «φρενάροντας» άλλες συζητήσεις των συντελεστών για παρουσία σε άλλα κανάλια για όσο διάστημα θα προβάλλεται.

TAGS