MasterChef 6: Ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό διαγωνιζόμενου - «Δεν άντεξα»

Ασύλληπτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό διαγωνιζόμενου - «Δεν άντεξα»

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να παίξουν για ένα μεγάλο έπαθλο. Συγκεκριμένα σήμερα (28/3), ξεκίνησε η εβδομάδα του Silver Award, το οποίο δίνει 10.000 ευρώ στον μεγάλο νικητή.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ένα από τα πιάτα όχι μόνο δεν ικανοποίησε τους κριτές αλλά ανάγκασε τον Σωτήρη Κοντιζά να φτύσει την μπουκιά του. Το πιάτο αυτό ήταν του Βασίλη.

«Ξέρω ότι είναι κακά πιάτα και καταλαβαίνω ότι κάτι μπορεί να μην τρώγεται. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι αυτό που θα έπρεπε κι αν συνεχίσω έτσι θα πάω σπίτι μου. Θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη γιατί δεν μου πήγε τίποτα καλά στο γλυκό. Δεν θέλω να κρυφτώ και δεν είμαι ευχαριστημένος. Αλήθεια ούτε πρόλαβα να δοκιμάσω», είπε ο Βασίλης.

Η αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά για το φαγητό του Βασίλη στο MasterChef 6

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασε από το πιάτο, ωστόσο πριν προλάβει να το καταπιεί το έφτυσε καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να το καταπιεί.

Ο Πάνος «πρόδωσε» τη σχέση του

Η ανακοίνωση για το έπαθλο των 10.000 ευρώ στην εβδομάδα του Silver Award στο MasterChef 6, όχι απλά ενθουσίασε τους παίκτες αλλά τους έκανε να ονειρεύονται πώς ακριβώς έχουν σκοπό να αξιοποιήσουν το έπαθλο που θα πάρουν.

Ένας από τους παίκτες που ενθουσιάστηκαν ήταν ο Πάνος, ο οποίος αποκάλυψε πως αν κερδίσει το βραβείο, θα το αξιοποιήσει για να περάσει καλά με την κοπέλα του, για την οποία μίλησε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάρω το πρόσωπο και να φύγω διακοπές. Θα χαλάσω τα 8 από τα 10 χιλιάρικα. Δεν με νοιάζει, είμαι έτσι κουβαρντάς. Τα πληρώνω τα γούστα μου ρε παιδί μου, θέλω να τα χαλάσω όλα. Με τα υπόλοιπα 2 χιλιάρικα θα κρατήσω την παρέα μου από το MasterChef και θα πάμε να κάνουμε ένα φοβερό πάρτι prive σε μια βίλα», είπε χαρακτηριστικά.