Σασμός: Μία νέα αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω

Ο Αστέρης θα προκαλέσει μεγάλο χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Μία νέα αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω

Σήμερα, στο κανάλι του ALPHA έρχεται νέο επεισόδιο της σειράς "Σασμός" και ενώ όλα φαίνεται πως παίρνουν πάλι τον δρόμο τους, μία αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω κάτω. (Μπορείτε να βρείτε τις εξελίξεις τις υπόλοιπης εβδομάδας εδώ)

Οι σημερινές (2/5) εξελίξεις του Σασμού

Επεισόδιο 133

Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης από την άλλη προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μία οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη.

Σασμός

Κι ενώ η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου, ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιο του, που θα την σοκάρει. Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση που θα φέρει αναστάτωση.

Η Στέλλα Γκίκα "εξομολογείται" πως πήρε το ρόλο της παπαδιάς στη σειρά

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/4 και παρότι σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ένας από τους πιο αγαπημένους ρόλους του «Σασμού», αυτός της Κατερίνας της παπαδιάς, που υποδύεται η Στέλλα Γκίκα, κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» και προχώρησε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

«Δεν ήξερα τι να περιμένω, δεν υπήρχε ο ρόλος μου. Δεν υπήρχε τίποτα να διαβάσω όταν πήγα στο casting. Όταν με φώναξαν, μετά τις “Άγριες Μέλισσες” (Ποιον ηθοποιό του Σασμού απέρριψαν αρχικά από τις Μέλισσες), που είπαν έλα να σε δούμε για την παπαδιά. Θεώρησα ότι θα είναι κάτι που θα μοιάζει με την Καλλιόπη. Διάβασα κάτι από την Καλλιόπη, πήρα τη βαριά φωνή και μου λέει ο Κωστόπουλος, “όχι όχι, θα το κάνεις κωμικό”. Έτσι έγινε, αυτοσχεδιάσαμε πάνω σε ένα κείμενο που δεν ήταν κωμικό».

Η Στέλλα Γκίκα αποφάσισε να γίνει ηθοποιός στα 30 της, όταν γνώρισε μια παρέα τυχαία και της θύμισαν τη δραματική σχολή. «Ξαφνικά το θυμήθηκα. Κάπου είχα χαθεί. Υπήρχε στο σχέδιο να πάω δραματική σχολή. Πέρασε ο καιρός και βρέθηκα με μια παρέα, την οποία γνώρισα εκείνο το βράδυ και μου λένε πάμε στη δραματική σχολή και λέω. θα έρθω κι εγώ αύριο. Δεν ήταν δύσκολο και τώρα θα μπορούσα να αλλάξω. Αν κάτι το ήθελα θα το έκανα».

Τέλος, η Στέλλα Γκίκα μίλησε για τον ρόλο της Κατερίνας, η οποία υπάρχει στη σειρά για να μοιράζει αγάπη και φροντίδα σε όλους.