"Έσκασε" η ανακοίνωση για το The 2night show - Οι σημερινοί 3/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα συζητηθούν αρκετά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά την Φλορίντα Πετρουτσέλη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε 3/5 στις 24:00 στο «The 2Night Show» δύο ακόμα πολύ λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι θα μιλήσουν για όλους και για όλα.

Αναστάσιος Ράμμος και Λένα Παπαληγούρα απόψε στο The 2night show

Ο Αναστάσιος Ράμμος αρχικά μιλάει για το νέο του «εγχείρημα» ως παρουσιαστής, μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα γίνει σύντομα θείος και εξηγεί τι είναι τα «21 γραμμάρια» που τιτλοφορείται η νέα του δισκογραφική δουλειά. Η κουβέντα περιπλέκεται όταν ο Γρηγόρης και ο Αναστάσιος προσπαθούν να επικοινωνήσουν στη γλώσσα του «σφυρίγματος». Θα καταφέρουν να συνεννοηθούν; Τι συμβαίνει όταν ο παρουσιαστής του «Total Black out» γίνεται… παίκτης; Θα αντιμετωπίσει με θάρρος τις φοβίες του; Τέλος, η συνάντησή του με τον μικρό Σπύρο Ντούγια είναι απολαυστική με πολλές «τυφλές» δοκιμασίες.

Αναστάσιος Ράμμους και Λένα Παπαληγούρα απόψε στο The 2night show 2

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και η Λένα Παπαληγούρα. H αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται συναισθήματα και δυνατές στιγμές, που έχει ζήσει, υπηρετώντας την υποκριτική τέχνη. Μιλάει για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τη στήριξη της οικογένειάς της και τον ρόλο που έπαιξε το επίθετό της στην καριέρα της. Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την πολιτική;

Πώς διαχειρίζεται τον φόβο της «έκθεσης»; Γιατί την συγκινούν ιδιαίτερα οι δραματικοί ρόλοι; Επίσης, μιλάει με ενθουσιασμό για την Επίδαυρο και εξηγεί για ποιο λόγο δέχτηκε, αμέσως, την πρόταση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, για τη θεατρική παράσταση «Το Σώσε». Τέλος, θυμάται πώς κατέληξαν με την Ιωάννα Παππά να γίνουν από «αδελφές»… συννυφάδες και εξηγεί γιατί με τα παιδιά και τον σύζυγό της ζει την πιο ωραία πραγματικότητα.

Αναστάσιος Ράμμους και Λένα Παπαληγούρα απόψε στο The 2night show

«Να σωπάσουμε και...» - Ο Αρναούτογλου συγκινεί με το μήνυμά του για τα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής για τον σύντροφο και της οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και με αφορμή τις δυσκολίες που εξήγησε ότι αντιμετώπισαν ως ομοφυλόφιλο ζευγάρι να υιοθετήσουν παιδί, ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη επάνω στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ως πατέρας και ο ίδιος μπορεί να κατανοήσει όλα τα συναισθήματα του να έχεις ένα παιδί και τον ρόλο που αυτό παίζει στη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς οφείλει να γίνεται προτεραιότητά του. Βλέποντας και όσα συμβαίνουν με την τραγωδία στην Πάτρα και τα άτυχα κορίτσια, ο Γρηγόρης τόνισε πως καμία σχέση δεν θεωρεί ότι έχει η ομοφυλοφιλία, εν τέλει, με την ευτυχία ενός παιδιού.

«Μετά από όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό -ξέρεις για ποια ιστορία μιλάω, αυτή που έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο, προχτές ακούσαμε κάτι άλλο- λέω ποιος είναι αυτός που θα υπογράψει ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνο σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες είναι ευτυχισμένα;

Αν μου δείξει ότι όλα τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, ότι δεν θα τα πειράξει κανείς, δεν θα ασκηθεί βία τότε να πει την άποψή του (για τις ομόφυλες οικογένειες). Αλλιώς καλύτερα να σωπάσουμε και να δούμε το αποτέλεσμα πώς μεγαλώνουν τα παιδιά από κάθε οικογένεια», είπε ο παρουσιαστής.