Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O Tζίμης ''πιάνεται'' στα πράσα με την Κική

Όσα θα δούμε την Τετάρτη 4/5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O Tζίμης ''πιάνεται'' στα πράσα με την Κική

Η αγαπημένη σειρά του κοινού Χαιρέτα μου τον πλάτανο αναμένεται να χαρίσει γέλιο και μοναδικές στιγμές και στο επεισόδιο της Τετάρτης 4/5 μιας και από τη μια θα πάρει φωτιά το φλερτ μεταξύ Σάββα και Φιλιώς και από την άλλη ο Κανέλλος βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του με τη μνήμη του να έρχεται ''στη θέση της''.

Έτσι λοιπόν προσπαθεί να καλύψει το κενό, που έχασε με την οικογένεια Αργυρού να μην το βοηθάει και πολύ στην προσπάθειά του. Η συνέχεια θα είναι απολαυστική ειδικά όταν θα έρθει αντιμέτωπος με την Βαλέρια.

Οι εξελίξεις για τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο για την Τετάρτη 4/5

Ο Σάββας δίνει στη Φιλιώ ένα φιλί, αλλά εκείνη δεν έχει την αντίδραση που ελπίζει. Θα καταφέρει η αστυνομική αρχή του τόπου να τσακώσει την Αλίκη και να ξεσκεπάσει τα ύπουλα σχέδια μάνας και κόρης ή θα ξεγλιστρήσουν πάλι; Ο Κανέλλος έχει αρχίσει να θυμάται και ψάχνει για στοιχεία, αφού είναι σίγουρος πως δεν του τα λέει καλά η οικογένεια Αργυρού. Με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Σάββας να εκβιάσει τον Τζίμη;

Θα θυμηθεί, επιτέλους, ο Κανέλλος τι άκουσε πριν πάθει την αμνησία και πώς θα αντιδράσει όταν δει μπροστά του φάντη μπαστούνι τη Βαλέρια; Ο Ηλίας με τη Βαλέρια έχουν μαζέψει τη λευκή τρούφα κι ενώ ο Ηλίας είναι περιχαρής και ανυποψίαστος για τα κίνητρα της πανούργας Ιταλίδας μας, εκείνη είναι στα πρόθυρα… νευρικού κλονισμού. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος, ο οποίος πλέον τους υποψιάζεται όλους, έχει αρχίσει να θυμάται όλο και περισσότερα, και η λέξη «τσιμέντωμα» του φέρνει στο μυαλό μια… Καρμέλα.

Η Κατερίνα, ως γνήσια Πλατανιώτισσα, ετοιμάζει, μαζί με τη Φιλιώ και τον Χαραλάμπη, ένα γερό χουνέρι στα αδέρφια Μαργαρίτη, ενώ ο Θοδωρής ανακαλύπτει το κρυφό… κομπόδεμα της Αγγέλας και παθαίνει σοκ. Σοκ παθαίνει και η Χρύσα που πιάνει τον Τζίμη σε τρυφερό τετ α τετ με την Κική, αλλά αυτός, αντί να αγχωθεί, ανακοινώνει σε μάνα και κόρη πως είναι ο νέος πρόεδρος του χωριού τους!

Οι εξελίξεις της σειράς για το επεισόδιο της Πέμπτης 5/5

Ο Ηλίας τραβάει τα μαλλιά του, που δεν στέριωσε στην προεδρία ούτε μία ημέρα, ενώ το όνειρο του Παναγή για το «Τζουράσικ Παρκ» μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού ενός κακού μύρια έπονται και το… λαμόγιο της καρδιάς μας, ο Τζίμης, είναι έτοιμο να ροκανίσει την επιδότηση, από τη θέση του προέδρου.

 Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Ο Σάββας δίνει στη Φιλιώ ένα φιλί, αλλά εκείνη δεν έχει την αντίδραση που ελπίζει, ενώ η Βαλέρια με την Αλίκη καταστρώνουν σχέδιο, ελπίζοντας να κλέψουν τη λεύκη τρούφα από το μπακάλικο του Ηλία, αλλά η πείνα της Καλλιόπης και η καχυποψία του Κανέλλου θα τους χαλάσουν τα σχέδια! Θα καταφέρει η αστυνομική αρχή του τόπου να τσακώσει την Αλίκη και να ξεσκεπάσει τα ύπουλα σχέδια μάνας και κόρης ή θα ξεγλιστρήσουν πάλι;