Masterchef 6: «Την επόμενη φορά που...» - Ο Σωτήρης Κοντιζάς "πρόδωσε" ότι θα υπάρξει και 7ος κύκλος

Του ξέφυγε χωρίς να το καταλάβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Την επόμενη φορά που...» - Ο Σωτήρης Κοντιζάς

Το τελευταίο “Mystery Box” της χρονιάς είδαμε στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Masterchef 6, το οποίο στάθηκε αφορμή για τους 6 εναπομείναντες παίκτες να συναντήσουν μετά από μήνες τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι 6 φιναλίστ έπρεπε να ετοιμάσουν πιάτα γεμάτα αγάπη και στοργή, να ξαναζωντανέψουν τις μαγειρικές τους αναμνήσεις και έτσι να διεκδικήσουν μια θέση στην "χρυσή" πεντάδα.

Το ζητούμενο του Mystery Box αυτή τη φορά λοιπόν ήταν οι αναμνήσεις και η ιστορία πίσω από το πιάτο. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου Mystery Box είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι κριτές έψαχναν το χειρότερο πιάτο και όχι το καλύτερο και μάλιστα εκείνος με την χειρότερη επίδοση, θα αποχωρούσε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Σωτήρης Κοντιζάς «πρόδωσε» ότι πρόκειται να υπάρξει και έβδομος κύκλος του Masterchef 6. «Την επόμενη φορά που τα κουτιά θα είναι στους πάγκους, από πίσω τους θα είναι άλλοι επίδοξοι MasterChefs», είπε χαρακτηριστικά ο κριτής.

"Πρόδωσε" τον 7ο κύκλο του Masterchef ο Σωτήρης Κοντιζάς

Προς το παρόν όμως τo STAR κόβει εκτάκτως ημέρες από το MasterChef 6

Μια μεγάλη αλλαγή θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 6, έπειτα από έκτακτη αλλαγή του STAR μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα master chef, που θα κερδίσει και τις 50.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ανακοίνωση του σταθμού μέσα από το προφίλ που έχουν στο twitter, έκαναν γνωστό το γεγονός πως το ριάλιτι μαγειρικής αλλάζει ημέρες προβολής από αυτή την εβδομάδα.

Πλέον οι τηλεθεατές του MasterChef θα το απολαμβάνουν από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη στις 21.00, καθώς η Πέμπτη και η Παρασκευή "κόβεται" οριστικά λίγο πριν διεξαχθεί ο ημιτελικός.

Μπορεί πολλοί να νομίζουν πως οι ημέρες προβολής του μειώνονται λόγω των σχετικά χαμηλών ποσοστών στην τηλεθέαση, ωστόσο, στο κανάλι έχουν συγκεκριμένη ημέρα που θα γίνει ο μεγάλος τελικό.