Τρία Μίλια: Ο Τίμος και ο Μιχάλης πέφτουν στην παγίδα των εκβιαστών

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (24/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Ο Τίμος και ο Μιχάλης πέφτουν στην παγίδα των εκβιαστών

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (24/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια μιας και ο Μιχάλης με τον Τίμο ετοιμάζονται να συναντήσουν τους εκβιαστές, ωστόσο πέφτουν στην παγίδα που τους έχουν στήσει.

Τι θα δούμε σήμερα (24/5) στα Τρία Μίλια

Ο Γεράσιμος πληροφορείται ότι ένα μέλος του πληρώματός του απουσιάζει αδικαιολόγητα και ανησυχεί. Η Ελένη ξαφνιάζεται, όταν η Κάτια της ζητάει να επισπεύσει τον γάμο της με τον Μιχάλη. Ο Τίμος και ο Μιχάλης δέχονται ένα μήνυμα από τον εκβιαστή τους. Ο Στέφανος αποφασίζει να επισκεφτεί τη Φωτεινή στο ιατρείο της και αυτό προκαλεί ανατροπή στην κατάσταση, που επικρατούσε. Οι ασθενείς, ο ένας μετά τον άλλον, αρχίζουν να επιλέγουν τη Φωτεινή για να τους εξετάσει.

Ο Τίμος ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν επειγόντως. Η Κλειώ αποφασίζει να μιλήσει στον Πέτρο για τα όνειρά της, ενώ εκείνος έχει ήδη εκμυστηρευτεί στον πατέρα του ότι ζηλεύει τον Κυριάκο. Η Φωτεινή καλεί τον Ευθύμη (ενώ έχει ανακαλύψει το ένοχο μυστικό του) και τον Στέφανο να εγκαινιάσουν το καινούργιο της σπίτι, με ένα δείπνο για τους τρεις τους. Ο Τίμος και ο Μιχάλης πηγαίνουν στο σημείο, που τους υπέδειξαν, για να παραδώσουν τα χρήματα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμέναν…

*Στο ρόλο του Κυριάκου, ο Αλέξανδρος Πέρρος

*Στο ρόλο της Λένας, η Γαία Κολλίντζα

*Στο ρόλο του Παναγή, ο Πέτρος Μάντσης

Εγκλωβισμένοι Μιχάλης και Τίμος

Ο Μιχάλης και ο Τίμος βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην πολυτελή θαλαμηγό και συνειδητοποιούν πως έχουν σαλπάρει προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν ξέρουν πώς να δικαιολογήσουν την απουσία τους από τις οικογένειές τους και επινοούν ένα ψέμα. Η Δέσποινα και οι κόρες του Τίμου παραξενεύονται από αυτό που ακούν, αλλά πείθονται. Η Κάτια, όμως, ακούει τη δικαιολογία με μεγάλη επιφύλαξη και ο Γεράσιμος ανησυχεί έντονα.

Ο Νικόλας αναστατώνεται από ένα όνειρο που είδε και το θεωρεί προφητικό. Η Βασιλική απαιτεί από τον Χάρη να της πει όσα ξέρει για τον Λάμπη. Στο ιατρείο, η Φωτεινή ξαφνιάζεται από την απουσία του Μιχάλη και από το γεγονός ότι δεν την ενημέρωσε. Ο Κυριάκος επισκέπτεται την Κλειώ στην κλινική και ανάμεσά τους αρχίζει να αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Επάνω στο πλοίο, ο Μιχάλης παρακολουθεί όσους παίζουν χαρτιά και δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

Αποφασίζει να μπει και εκείνος στο παιχνίδι, ενώ ο Τίμος προσπαθεί να τον εμποδίσει…