Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης έτοιμος να ανακοινώσει στην Ελένη τον χωρισμό του

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (24/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης έτοιμος να ανακοινώσει στην Ελένη τον χωρισμό του

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (24/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Τρία Μίλια μιας και ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να ανακοινώσει στην Ελένη το τέλος της σχέσης τους (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει ο πρώτος κύκλος).

Τι θα δούμε σήμερα (24/6) στα Τρία Μίλια - Επεισόδιο 58

Η Κάτια προσπαθεί να υποβαθμίσει την κρίση αμνησίας που είχε και να πείσει τον Γεράσιμο πως είναι καλά. Εκείνος, όμως, δείχνει να ανησυχεί ιδιαίτερα για τη γυναίκα του και είναι αποφασισμένος να μην το αγνοήσει. Ο Μιχάλης εκφράζει τα αισθήματά του στη Φωτεινή και της δηλώνει πως δεν πρέπει να νιώθει ενοχές, ούτε να θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τον επικείμενο χωρισμό του με την Ελένη.

Ο Νικόλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο αντεπίθεσης προς τον Τίμο και προσπαθεί να προσεγγίσει την κόρη του, όπως έκανε και εκείνος με το γιο του. Ο Στέφανος, χωρίς να το θέλει, γίνεται η αιτία να μάθει η Λίζα πως ο Ευθύμης χώρισε από τη Φωτεινή. Εκείνη χαίρεται, αλλά προσπαθεί να μην το δείξει. Η Ελένη ετοιμάζεται να βγει με τον Μιχάλη, χωρίς να γνωρίζει πως σ’ αυτήν την έξοδο, εκείνος σκοπεύει να της ανακοινώσει το τέλος της σχέσης τους. Ο Γεράσιμος συνειδητοποιεί πως η Κάτια λείπει από το σπίτι και ανησυχεί πολύ. Εκείνη, όμως, απευθύνεται αλλού για βοήθεια.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Παναγοπούλου για τη σειρά

Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης θα ερωτευτούν; Τι τους δένει;

Το κοινό έχει σίγουρα αντιληφθεί ότι ερωτεύτηκαν ήδη ο ένας τον άλλον από την πρώτη ματιά. Τώρα, είναι στο χέρι του Μιχάλη να διαλέξει τι θέλει να κάνει τόσο με τη ζωή του όσο και με τη Φωτεινή.

Τι να περιμένουμε λοιπόν για αυτό το ειδύλλιο;

Να περιμένετε τα πάντα, γιατί όλα είναι πιθανά.

Εσείς τι ερωτεύεστε σε έναν άντρα;

Ερωτεύομαι αυτό που είναι.

Θα φεύγατε από την πρωτεύουσα για να ζήσετε σε ένα όμορφο χωριό ή σε ένα νησί;

Πολύ δύσκολα. Είμαι παιδί της πόλης και, εκτός αυτού, αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, οπότε κάτι τέτοιο δεν θα μου ήταν εύκολο. Δεν μπορώ όμως να το αποκλείσω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει η μοίρα.

Η Ευγενία Παναγοπούλου εξομολογείται και μιλά για όλα!

Από μικρή θέλατε να γίνετε, ηθοποιός; Πώς αντέδρασαν στην απόφαση σας οι γονείς σας;

Ήθελα να γίνω ηθοποιός από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ο πατέρας μου στην αρχή ήταν αντίθετος, πολύ σύντομα όμως, όχι μόνο το αποδέχτηκε, αλλά έγινε και ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου!

Πάντως, είναι ένα επάγγελμα δημιουργικό μεν, αλλά με οικονομική ανασφάλεια.

Είναι ακριβώς αυτό, πολύ δημιουργικό αλλά και πολύ ανασφαλές! Από την άλλη όμως, τύχη και σκληρή δουλειά χρειάζεται για ό,τι αγαπάμε και αποφασίζουμε να ασχοληθούμε.

Τι θυσίες καλούνται να κάνουν οι νέοι καλλιτέχνες σε ένα χώρο που έβαλε μέχρι και λουκέτο μέσα στην πανδημία;

Η πανδημία, αντικειμενικά, ήταν κάτι πολύ ακραίο, αλλά εκεί φάνηκε πως γενικά στο χώρο των τεχνών δεν υπάρχει πρόνοια. Οι καλλιτέχνες είναι σαν τους αθλητές. Όλοι κορνάρουν στον ποδηλάτη που προπονείται, αλλά όλοι θα βγουν να πανηγυρίσουν αν τους φέρει το χρυσό. Αυτό το χάσμα πρέπει να το μειώσουμε.