Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Elif: Η Ελίφ είναι αποφασισμένη να δει τη μητέρα της στο νοσοκομείο, έστω και κρυφά

Οι αυριανές 30/6 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Η Ελίφ είναι αποφασισμένη να δει τη μητέρα της στο νοσοκομείο, έστω και κρυφά
TV24 29.06.2022 22:20
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Στην Elif, η Μελέκ τραυματίζεται θανάσιμα στη φυλακή και πέφτει σε κώμα, ενώ ο Μαχίρ και η Ασλί δεν φεύγουν στιγμή από το νοσοκομείο.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 30/6

Επεισόδιο 1087

Η οικογένεια Χακτανίρ και η Ελίφ μαθαίνουν ότι η Μελέκ παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο. Η Ελίφ ξεσπάει σε κλάματα και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει. Θέλει να πάει με τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ να δει τη μητέρα της, αλλά δεν την παίρνουν μαζί τους στο νοσοκομείο, καθώς οι αστυνομικοί.

Δεν αφήνουν κανέναν να δει τη Μελέκ. Όμως η Ελίφ είναι αποφασισμένη να δει τη μητέρα της. Ετοιμάζει την τσάντα της και φεύγει από την έπαυλη κρυφά με προορισμό το νοσοκομείο. Η Ελίφ είναι ολομόναχη και αβοήθητη στους δρόμους για άλλη μια φορά. Η οικογένεια Χακτανίρ ανακαλύπτει ότι η Ελίφ έχει φύγει.

Από την άλλη, ο Μαχίρ νιώθει πολύ λυπημένος και ένοχος, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει τη Μελέκ. Καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Μελέκ και αφήνει ελεύθερο τον εαυτό του και τα συναισθήματά του ενώ η Μελέκ παραμένει χωρίς τις αισθήσεις της.

Η Ασλί, αγνοώντας την αλήθεια, κατηγορεί την οικογένεια Χακτανίρ για την κατάσταση της Μελέκ. Στο μεταξύ, η Κιγιμέτ είναι αγχωμένη καθώς φοβάται την αντίδραση του Μαχίρ, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί…

Εντωμεταξύ, η μικρή Ελίφ είναι αγνώριστη σήμερα και μοιάζει με μοντέλο!

Τι θα δούμε την Παρασκευή 1/7

Επεισόδιο 1088

Ο Κερέμ τηλεφωνεί στην Ασλί και ρωτά αν η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο, οπότε ο Μαχίρ και η Ασλί μαθαίνουν ότι η Ελίφ αγνοείται. Η Ασλί είναι πολύ θυμωμένη με τον Κερέμ και τον κατηγορεί για την κατάσταση της Μελέκ αλλά και της Ελίφ. Ευτυχώς η Ελίφ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και εκείνος την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο Κερέμ βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Μαχίρ είναι στο νοσοκομείο.

Η Ασλί επινοεί ένα ψέμα και σώζει τον Μαχίρ από αυτή την περίεργη κατάσταση. Η Ελίφ καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο της Μελέκ και μιλώντας με αγάπη στη μητέρα της, γίνεται το θαύμα και η Μελέκ συνέρχεται από το κώμα. Αν και λίγο μετά η Ελίφ απομακρύνεται από το δωμάτιο της Μελέκ, είναι πολύ χαρούμενη.

Επίσης όλοι είναι χαρούμενοι αλλά από την άλλη, ο Μαχίρ και ο Κερέμ κατηγορούν τον εαυτό τους για ό,τι έχει συμβεί στη Μελέκ. Για κάποιο λόγο, ο Εμιρχάν πηγαίνει στο κατάστημα του Tουφάν. Ο Tουφάν έχει γρίπη, αλλά μεγαλοποιεί την ασθένειά του και ο Εμιρχάν τον λυπάται και προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Ο Εμιρχάν δείχνει κάθε μέρα να είναι πιο κοντά στον Τουφάν. Ο Τουφάν είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή - Πέφτει σε κώμα η Μελέκ!

Elif: Συντετριμμένη η Χουμεϊρά - Μαθαίνει πως ο Ταρίκ είναι νεκρός...

Share