Άγριες Μέλισσες: «Κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος...» - Η συγκλονιστική στιγμή της Μυρσίνης που θα καθηλώσει τους πάντες

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος...» - Η συγκλονιστική στιγμή της Μυρσίνης που θα καθηλώσει τους πάντες

Λίγες μόνο ώρες πριν ρίξει αυλαία η κορυφαία σειρά Άγριες Μέλισσες, η οποία την Πέμπτη 7/7 ολοκληρώνεται έπειτα από τρία χρόνια που χάρισε μοναδικές ερμηνείες και αξέχαστα επεισόδια στο κοινό της. Η Κατερίνα Διδασκάλου το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7 μίλησε στο Πρωινό καθώς απόψε πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της τηλεοπτικής Μυρσίνης, η οποία βλέπει πια κατάματα την αλήθεια και παραδέχεται τι πραγματικά ήταν ο γιος της ο Σέργιος.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Διδασκάλου για τον ρόλο της

«Πάει πάλι σε αυτό το σπίτι για να τους πει ότι κατάλαβε ποιος είναι τελικά ο Σέργιος. Είναι πολύ δύσκολο και θα το πει παρακάτω στη σκηνή η Μυρσίνη, ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποδεχτώ κάτι τέτοιο. Αλλά το θέμα ότι πάει εκεί και τις κοιτάζει στα μάτια και τους λέει έχει συμβεί αυτό, πείτε μου τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, νομίζω ότι είναι και τιμωρία και δικαίωση μαζί και για τη Μυρσίνη και για τα κορίτσια.

Δικαίωση για την ψυχή της Μυρσίνης, ότι επιτέλους φτάνει στο σημείο να πάει να ακούσει από το στόμα των θυμάτων τι συνέβη και να το δεχτεί. Είναι πολύ δύσκολο για μια μητέρα να αποδεχτεί ότι ο γιος της ήταν αυτό το τέρας», εξομολογείται η Κατερίνα Διδασκάλου.

Όσα θα δούμε απόψε 6/7 στη σειρά

Μία μέρα έμεινε μέχρι το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι εξελίξεις είναι καταγαιστικές. Η Μυρσίνη είναι αυτή που βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση καθώς πρέπει να συνειδητοποιήσει πως ο γιός της ήταν βιαστής.

Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί. Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα τις αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της ο Σέργιος… θύμα ή θύτης; Η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.