Asia Express highlights 7/10: Μεγάλη ανατροπή - Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express highlights 7/10: Μεγάλη ανατροπή - Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

Ένα ακόμη επεισόδιο του Asia Express παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 7/10 μέσα από την συχνότητα του STAR και είδαμε να συμβαίνουν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Τα 7/10 highlights του Asia Express

Σε απόγνωση οι Γαλακτεροί - «Ρε συ που ήρθαμε;»

Το (7/10) επεισόδιο του Asia Express ξεκίνησε και μαζί με αυτό ξεκίνησε και η νέα δοκιμασία, που, όπως είδαμε και από το τρέιλερ, θέλει πολύ υπομονή. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να βρεθούν σε έναν νέο προορισμό και για να καταφέρουν να φτάσουν πιο κοντά, ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός πήραν μία μικρή βάρκα και πέρασαν από μία λιμνούπολη.

Οι εικόνες που αντίκρισαν εκεί τους άφησαν άναυδους, αφού οι μυρωδιές ήταν αηδιαστικές, το νερό ήταν βρώμικο και το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι ζούσαν εκεί ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν με τίποτα. Ένα άλλο ζευγάρι πάντως, αυτά είδε και έφυγε τρέχοντας(δείτε ποιο).

«Ρε συ, που ήρθαμε;», έλεγε ο πατέρας στον γιο και αργότερα μιλώντας στην κάμερα συμπλήρωσε: «Αδιαφορώ για την αποστολή και μόνο που αντικρίζω τι ζουν αυτοί οι άνθρωποι».

Η ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη - Αυτό το ζευγάρι αποχωρεί από το παιχνίδι

Ένα ακόμα επεισόδιο του Asia Express έφτασε στο τέλος του και όπως ήταν φυσικό ένα ζευγάρι αποχώρησε από το παιχνίδι. Μετά τα δύο προηγούμενα ζευγάρια που αποχώρησαν, προστίθεται και το τρίτο και ο δρόμος για την συνέχεια ανοίγει ακόμα περισσότερο για τους εναπομείναντες, που παρά τις κακουχίες τα δίνουν όλα για το έπαθλο.

Νωρίτερα στο επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να περνάνε τα πάνδεινα, αφού για να βρουν το εργοστάσιο πάγου που απαιτούσε η δοκιμασία, έπρεπε να πλεύσουν μέσα από μια λιμνούπολη, που ήταν μέσα στη βρώμα, με την οικογένεια Γαλακτερού να είναι σε σοκ. Ωστόσο οι μεγάλοι άτυχοι αυτής της ιστορίας ήταν ο Βασάλος και ο Fipster, που ταλαιπωρήθηκαν επί 50 λεπτά επειδή ξέχασαν κάτι πολύ σημαντικό(δείτε τι ήταν αυτό)

Aνακοίνωσε λοιπόν στους παίκτες ο Πέτρος Πολυχρονίδης:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στο ταξίδι μας στο “Asia Express” δεν θα συνεχίσει ο Δημήτρης με την Χριστίνα. Το επόμενο race ξεκινά με τα έξι ζευγάρια που βρίσκονται μπροστά μου».

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει για την αδιαθεσία που ένιωσε η Χριστίνα Παππά κατά τη διάρκεια μιας δοκιμασίας.

«Δεν υπάρχει θέμα στεναχώριας. Αν υπάρχει θέμα υγείας, γιατί κάτι μας είπε ότι δεν αισθάνθηκε καλά, τι να μας στεναχωρήσει; Καλύτερα για τη γυναίκα να πάει σπίτι της με το παιδί της να μην ταλαιπωρούνται αν είναι θέμα υγείας», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.