Βασίλης Ζούλιας: Η «σχέση» από το παρελθόν με κριτή του GNTM!

Δεν το περίμενε κανείς!

Βασίλης Ζούλιας: Η «σχέση» από το παρελθόν με κριτή του GNTM!

Ο Βασίλης Ζούλιας ξέρει τα πάντα για το GNTM! Αυτή είναι η «σχέση» του με έναν κριτή που έρχεται από το παρελθόν και κρατάει δυναμικά μέχρι και σήμερα!

Τον γνωστό σχεδιαστή τον είδαμε πέρυσι στην δεύτερη φάση του Bootcamp να δίνει τα ρούχα του στα υποψήφια next top models και να κάνει μία επίδειξη... μάλαμα! Φυσικά ο Βασίλης Ζούλιας γνωρίζει και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με όλους τους κριτές του γνωστού ριάλιτι.

Βασίλης Ζούλιας: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Βίκυ Χατζηβασιλείου - «Ήταν μεγάλο λάθος να...»!

Η σχέση του όμως με έναν από τους τέσσερις είναι διαφορετική.

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπράτη! Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας, εξήγησε από πού προέρχεται η σχέση του με τον γνωστό σχεδιαστή.

«Το απολαµβάνω και εγώ όπως ο υπόλοιπος κόσµος. Βλέπω, καταρχήν, τους φίλους µου. Όλοι ξέρουν ότι έχω προσωπική και φιλική σχέση µε τη Βίκυ Καγιά πολλά χρόνια. Οπότε µε ενδιαφέρει να βλέπω τι κάνει. Επίσης τον Άγγελο Μπράτη τον είχα ξεχωρίσει σαν στυλίστα και ήµουν ο πρώτος που φωτογράφησε την πρώτη του κολεξιόν στη Νέα Υόρκη. Ήταν µικρό παιδάκι όταν μου είχε φέρει τα ρούχα του, τα είδα και εντυπωσιάστηκα. Τα φωτογράφησα στη Νέα Υόρκη µε την Calliope. Τον παρακολουθώ. Γενικά, είναι άνθρωποι που εκτιµώ» ήταν τα λόγια του.

GNTM - Έκτακτο! Φωτογραφίζονται τώρα οι φιναλίστ στο κέντρο της Αθήνας!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα για το GNTM! Αυτή τη στιγμή φωτογραφίζονται στο κέντρο της Αθήνας οι φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό.

Το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων πλησιάζει σιγά- σιγά στο τέλος του και μετά τα γυρίσματα του ημιτελικού στο Μιλάνο, έφτασε η ώρα για τα γυρίσματα του τελικού.

GNTM- Spoiler! Αποχωρούν οι δύο δυνατές παίκτριες!

Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, κριτές και διαγωνιζόμενες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας, όπου γίνεται η φωτογράφηση.

GNTM - τελική τριάδα: Αυτά είναι τα κορίτσια που πάνε τελικό!

Αυτή είναι η τελική τριάδα του GNTM. Τα κορίτσια που πάνε τελικό, φέρνουν ανατροπές, καθώς κάποιες δεν τις περιμέναμε να φτάσουν μέχρι τέλους.

Τα γυρίσματα έχουν φτάσει στο τέλος του και τα κορίτσια που έφτασαν μέχρι τέλους ήδη έχουν βγει.

Πριν από λίγες ημέρες οι τέσσερις κριτές ταξίδεψαν μέχρι το Μιλάνο με σκοπό να πραγματοποιηθούν μερικά γυρίσματα για τον ημιτελικό και η τελική τριάδα διέρρευσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στο τέλος φτάνουν η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία ή αλλιώς το Μπράτης girl, και η Κέισι ένα όνομα που δεν πίστευαν τόσο στην αρχή οι κριτές.

TAGS