GNTM: Η Μαρτίνα κάνει spoiler- «Αυτή θα είναι η νικήτρια»!

Το αποκάλυψε!

GNTM: Η Μαρτίνα κάνει spoiler- «Αυτή θα είναι η νικήτρια»!

Η Μαρτίνα κάνει γερό spoiler για το GNTM! «Αυτή θα είναι η νικήτρια»!

Ήταν ένα από τα ηγετικά μέλη των "FF", αναγκάστηκε ωστόσο να αποχωρήσει νωρίς από το παιχνίδι, όχι λόγω της απόδοσής της αλλά για επαγγελματικούς λόγους. Σήμερα, η Μαρτίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε και για το GNTM.

GNTM: Αποκάλυψη σοκ! Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί οικειοθελώς η Μαρτίνα!

Συγκεκριμένα, η Μαρτίνα αποκάλυψε ποια θα ήθελε να είναι η νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι του Star: «Θα ήθελα να νικήσει η Άννα Μαρία», δήλωση που σόκαρε μιας και η Κάτια που είναι ένα από τα φαβορί, ήταν στενή της φίλη.

Προς έκπληξη όλων, η Μαρτίνα σχολίασε επίσης: «Μου αρέσει πάρα πολύ η Κέισι, όπως και η Άννα Μαρία και η Κάτια ανεξαρτήτως χαρακτήρα. Δεν περίμενα ότι θα φύγει η Ελευθερία αλλά τελευταία είχε πέσει η απόδοσή της».

GNTM: Η πρώτη δημοσίευση - σπόντα της Μαρτίνας μετά την αποχώρησή της!

Η Μαρτίνα έκανε την πρώτη δημοσίευση - σπόντα μετά την αποχώρησή της από το GNTM!

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ πριν από λίγες ημέρες είδαμε ότι αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι μόδας του Star.

Η ίδια έκανε την πρώτη της δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και δείχνοντας μια πικρία για όσα έζησε μέσα στο σπίτι!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τελείωσε ενα όμορφο ταξίδι , ξεκινάει όμως ενα καινούργιο! Ειμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά για να πετύχω όλα αυτά που εχω βάλει στόχο !! Σας ευχαριστω πολύ για τα μηνύματα σας θετικά και αρνητικά ! Και ενα μικρό tips δεν χρειάζεται αυθορμητισμός και ειλικρίνεια στη τηλεόραση»

Μάλιστα σήμερα αποκάλυψε πως παντρεύεται στις 2 Μαΐου, τον αγαπημένο της και μας έδειξε το πανέμορφο δαχτυλίδι της!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

GNTM: Η πρώτη δημοσίευση - σπόντα της Μαρτίνας μετά την αποχώρησή της!

GNTM: Η εξομολόγηση της Μαρτίνας- «Όλες κάναμε υπερπροσπάθεια για να φανούμε καλές»!

«Όλες κάναμε υπερπροσπάθεια για να φανούμε καλές»! Η τρομερή εξομολόγηση της Μαρτίνας για τη συμπεριφορά των κοριτσιών στο GNTM!

Η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και έδωσε απαντήσεις για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του GNTM που αποχώρησε οικειοθελώς, μίλησε για την Ελευθερία Καρναβά αλλά για τις υπόλοιπες παίκτριες και τη στρατηγική την οποία ακολουθούσαν.

GNTM: Αυτή η παίκτρια μπαίνει στις "FF" μετά την αποχώρηση της Σουζάνας!

Έτσι μεταξύ άλλων είπε: «Επειδή όλοι λένε ότι έκανε πλάκα ο σύντροφός της, έχω να πω ότι κάνεις πλάκα μία φορά δεν κάνεις δύο φορές με το ίδιο πράγμα σε διαφορετική χρονική στιγμή. Φάνηκε η ταραχή της Ελευθερίας γιατί συγχύστηκε και έκλεισε το τηλέφωνο. Δεν πιστεύω ότι είναι ρόλος η Ελευθερία, απλά όλες οι κοπέλες είχαμε μπει σε μία υπερπροσπάθεια να βγούμε καλές γιατί είχαμε φοβηθεί από πέρυσι. Δεν βγήκε σε όλες όμως

TAGS