My Style Rocks 2: Μήπως μας δουλεύουν από το κανάλι; Η φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει η Σπυροπούλου!

Μια φωτογραφία "καίει" την Σπυροπούλου!

My Style Rocks 2: Μήπως μας δουλεύουν από το κανάλι; Η φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει η Σπυροπούλου!

Μήπως κάτι μας κρύβουν στο My Style Rocks ή απλά μας... δουλεύουν;

Υποτίθεται ότι οι παίκτριες που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι για να διαγωνιστούν για το στυλ τους και τις ενδυματολογικές τους επιλογές δεν γνωρίζονται με κανέναν από την παραγωγή. Σωστά; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Παναγιώτης Ραφαηλίδης: "Καρφώνει" το Open, τα οικονομικά προβλήμτα και η συμμετοχή στο "Your Face Sounds Familiar"! (βίντεο)

Αυτό υποτίθεται ότι ισχύει. Όμως κάτι δεν πάει καλά και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τους δαιμόνιους χρήστες του twitter!

Ένας από τους χρήστες, φανατικός τηλεθεατής του My Style Rocks 2, ανακάλυψε μια φωτογραφία την οποία και μοιράστηκε διαδικτυακά.

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Την... στρίμωξαν για τα καλά! Η μεγάλη αμηχανία της ηθοποιού και η απάντηση για τον αρραβώνα! (βίντεο)

Η συγκεκριμένη φωτογραφία "καίει" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και μια από τις παίκτριες, την νεαρή Κωνσταντίνα Σουλτάτη.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης, απεικονίζονται οι δυο Κωνσταντίνες να απολαμβάνουν τον καφέ τους, αρκετό καιρό πριν η νεαρή δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks 2 και φυσικά πριν η Queen Dina αναλάβει χρέη παρουσιάστριας στο παιχνίδι.

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: "Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αισθανόμαστε ελεύθεροι!"

"Βρε ποια μας θυμίζει, ποια μας θυμίζει... ΑΑΑ ναι... Την Κωνσταντίνα... πέρυσι... καμία δεν γνωρίζει καμία εκεί μέσα τελικά" έγραψε ο χρήστης και συνόδευσε την φωτογραφία του.

Μια ερώτηση έχουμε εμείς μόνο... Επιτρέπεται αυτό και αν ναι γιατί το παίζουν on camera ότι δεν γνωρίζονται;

Δείτε τη φωτογραφία: