Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks 2: Απίστευτο! Παίκτρια "κρέμασε" το γύρισμα γιατί την πήρε ο ύπνος! Την... έδωσε στεγνά η παραγωγή! (βίντεο)

Τι είπαν οι συμπαίκτριες της;

My Style Rocks 2: Απίστευτο! Παίκτρια
MY STYLE ROCKS 03.01.2019 16:57

Έγινε και αυτό! Παίκτρια "κρέμασε" όλο το γύρισμα για την... πλάκωσε το πάπλωμα και την πήρε ο ύπνος!

Η παραγωγή την... έδωσε στεγνά και την έθεσε στην διάθεση των συμπαικτριών της ώστε να αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι. Διαβάστε παρακάτω...

Στην αρχή του επεισοδίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απευθυνόμενη στο κοινό και στους κριτές, Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρη Αργυρόπουλο και Στέλιο Κουδουνάρη, τους είπε: "Για να δούμε... Θα είναι δέκα ή έντεκα τα κορίτσια; Επέστρεψε η Ρόζα στην παρέα μας;".

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης: Γιατί αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης; Η μητέρα του Εύη Καραγιάννη ξεκαθαρίζει... (βίντεο)

Να θυμίσουμε ότι η Ρόζα Κεντάλα στο χθεσινό επεισόδιο απουσίαζε. Αφού οι παίκτριες μπήκαν στο πλατό και κάθισαν στις θέσεις τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την φώναξε να πάει δίπλα της.

Δείτε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: "Ένα διάστημα κάποιοι μου κλείσανε τις πόρτες αλλά..." - Αφοπλιστικά ειλικρινής ο κορυφαίος Έλληνας κωμικός ηθοποιός!

Εκεί αποκάλυψε πως η όμορφη ξανθιά παίκτρια δεν πήγε στο προηγούμενο γύρισμα γιατί την... πήρε ο ύπνος!

Η Ρόζα υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας πως είχε βάλει ξυπνητήρι αλλά λόγω προβλήματος του κινητού της δεν χτύπησε με αποτέλεσμα να μην ξυπνήσει.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Και όμως! Έχει σχέση με τον πιο καυτό παίκτη του Power of Love 2! (βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόνισε πως είναι προς τιμήν της που είπε την αλήθεια αλλά το παιχνίδι έχει κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν και έτσι την έθεσε στην διάθεση των συμπαικτριών της, οι οποίες αποφάσισαν για την παραμονή ή μη, της Ρόζας στο παιχνίδι!

Οι συμπαίκτριες της ψήφισαν και αποφάσισαν η Ρόζα Κεντάλα να παραμείνει!

Δείτε το βίντεο:

Share