Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίντεο - αποκάλυψη: Να τι παθαίνεις όταν φοράς τον σταυρό στο στήθος σου!

Αντέχεις να το μάθεις;

Βίντεο - αποκάλυψη: Να τι παθαίνεις όταν φοράς τον σταυρό στο στήθος σου!
VIDEOS 25.08.2019 12:22
Follow us on Google News

Να τι παθαίνεις όταν φοράς τον σταυρό στο στήθος σου! Το βίντεο με την αποκάλυψη! Ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο όπως το περιγράφει μια μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα του Σίντνει, έχει προβληματίσει για το μίσος και τις συνέπειες που προκαλεί σήμερα δημόσια το να έχεις έναν σταυρό στο στήθος σου.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ελλήνων της Αυστραλίας όπου έτυχε ο άντρας να φοράει ένα μεγάλο σταυρό στο στήθος και το οποίο φαινόταν εξωτερικά, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με την ισλαμική βία.


Όπως αναφέρεται, τέσσερις άντρες ασιατικής καταγωγής που επέβαιναν στο ίδιο βαγόνι, μόλις είδαν το σταυρό του αφήνιασαν και επιτέθηκαν με μανία επάνω του, του έσκισαν το σταυρό και τον γρονθοκόπησαν παρουσία και των άλλων επιβατών. Μετά, έριξαν το σταυρό κάτω και τον πατούσαν με μανία κραυγάζοντας την χαρακτηριστική κραυγή «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Οι πέντε παρευρεθέντες υπάλληλοι του μετρό κοιτούσαν αδιάφοροι το επεισόδιο σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Όταν έληξε το επεισόδιο, ο Έλληνας ονόματι Μαίκλ που δέχτηκε την επίθεση των μουσουλμάνων δήλωσε στην εφημερίδα ότι αυτός ο σταυρός ήταν οικογενειακό κειμήλιο και είχε μεγάλη αξία για τον ίδιο και ότι λυπήθηκε πάρα πολύ που τον κατέστρεψαν αυτοί οι επιδρομείς μουσουλμάνοι.

Σε έρευνα της εφημερίδας για το επεισόδιο, όταν ρωτήθηκαν οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι γιατί δεν επενέβησαν, πήραν τη χαρακτηριστική απάντηση ότι «εμείς είμαστε εδώ για να επιβλέπουμε απλώς την κίνηση και έχουμε εντολές να μην επεμβαίνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις θρησκευτικής βίας».

Μετά από αυτό ο Μαίκλ, κατέφυγε στον υπεύθυνο της ελληνικής κοινότητας του Σίντνει, κύριο Γιώργο Καψή, πρώην αντιδήμαρχο της πόλης Σάθερλαντ, για να παραπονεθεί. Εκεί αποκαλύφτηκε όπως του είπαν, ότι αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό θρησκευτικής βίας αλλά ότι τελευταία έχουν αυξηθεί τα μεμονωμένα επεισόδια επιθέσεων από μουσουλμάνους σε χριστιανούς και όλα αυτά (που;) στην υποτιθέμενη ευνομούμενη Αυστραλία.

Στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο, αποκαλύπτεται ότι στο Σίντνει υπάρχουν και δρουν οργανωμένες συμμορίες μουσουλμάνων που επιτίθενται με κάθε ευκαιρία σε οτιδήποτε συμβολίζει τη χριστιανική θρησκεία όπως επίσης και άλλες θρησκείες. Μάλιστα έχουν και δικό τους κανάλι, ενώ συχνά γυρίζουν στο δρόμο με απειλητικές διαθέσεις για να εκφοβίσουν τους μη μουσουλμάνους. Δείτε πόσο μεγάλη δύναμη έχει ο Σταυρός που φοράμε στο λαιμό!

Μια από αυτές τις ομάδες, είναι η φανατική ομάδα Hizb ut-Tahrir. Με περισσό θράσος στις δημόσιες ομιλίες τους κηρύσσουν πόλεμο ώστε να «επανακτήσουν όλα όσα τους ανήκουν» σύμφωνα με την άποψή τους. Φαίνονται αρκετά αποφασισμένοι να καταλάβουν την Αυστραλία ενώ έχουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους μουσουλμανικούς κύκλους.

Ο κύριος ομιλητής τους, ο Bilal Merhi, είχε συλληφθεί πριν μερικά χρόνια καθώς δίδασκε σε παιδιά έξι ετών να τραγουδούν εξτρεμιστικά μουσουλμανικά τραγούδια. Αν και οι αρχές της Αυστραλίας προβαίνουν σε νομικές ενέργειες προκειμένου να σταματήσουν αυτή την ομάδα, είναι πολύ αμφίβολο ότι θα μπορέσουν να εξαφανίσουν τη μουσουλμανική λαίλαπα που μαστίζει το λαό τους όλο και περισσότερο.

Για την κατάσταση αυτή μια Αυστραλή δημοσιογράφος έκανε μια έρευνα στους δρόμους, όπου πήγε στα παιδιά των μουσουλμάνων για να διαπιστώσει αν πράγματι ενστερνίζονται τις ακραίες ισλαμικές απόψεις. Με δυσάρεστη έκπληξη διαπίστωσε ότι ακόμα και τα παιδιά είναι φανατισμένα και ταυτίζονται με τις πρακτικές που ακολουθούν οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι.

Τους έκανε μόνο μια ερώτηση, τι γνώμη έχετε για το επεισόδιο που έσφαξαν έναν αστυνομικό στην Αγγλία και εκείνοι απήντησαν ότι ήταν ένα σκυλί και καλά τον έκαναν διότι έτσι θεωρούν τους απίστους. Κόκαλο η δημοσιογράφος.

Στην Συρία, ο επίσκοπος της Μοσούλης της Συρίας, ο μητροπολίτης Νικόδημος Σαράφ, μίλησε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του για την αδιαφορία της Δύσης προς τους χριστιανούς. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως οι δυτικοί ενδιαφέρονται περισσότερο να προστατέψουν ορισμένα είδη βατράχων παρά να βοηθήσουν ουσιαστικά τους χριστιανούς των οποίων η ζωή βρίσκεται καθημερινά σε κίνδυνο εξαιτίας των μουσουλμάνων.

Όσο για την Ευρώπη, μια γεύση του πως συμπεριφέρονται οι μουσουλμάνοι στους χριστιανούς μπορούμε να πάρουμε παρακάτω. Τα μουσουλμανάκια φέρονται με απίστευτη βία τα γερμανάκια παιδιά, δεν έχουν κανένα σεβασμό προς τους δασκάλους, ενώ αρνούνται να ενσωματωθούν. Όπως συμπεριφέρονται λοιπόν στα γερμανάκια έτσι σε λίγο καιρό θα αρχίσουν και στα δικά μα παιδιά να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο.

Ιδού πως συμβουλεύουν οι αστυνομικοί στην Ευρώπη, συγκεκριμένα στην Γερμανία, για το πως να αντιμετωπίζουν αιφνίδιες επιθέσεις από μουσουλμανικά στοιχεία. Μάλιστα ένας Τούρκος έκανε την αναπαράσταση αυτού του «αμυντικού» συστήματος κυριολεκτικά γελοιοποιώντας το.

Το θαύμα της Παναγίας! Εμφανίστηκε μπροστά σε 250.000 αυτόπτες μάρτυρες!

Συγκλονίζει το θαύμα της Παναγίας, η οποία εμφανίστηκε μπροστά σε 250.000 αυτόπτες μάρτυρες!

Απίστευτες μαρτυρίες για το γεγονός έχουν καταγραφεί, ενώ κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο...

Ανατριχιαστικό! Πως μας προστατεύει ο φύλακας άγγελος και πότε φεύγει από κοντά μας!

Ένα καταγεγραμμένο γεγονός που πιστοποιεί για άλλη μια φορά ότι θαύματα γίνονται καθημερινά. Το γεγονός της Zeitun στην Αίγυπτο έχει καταγραφεί ιστορικά, και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η κρυφή προσευχή για να έρθουν λεφτά στη ζωή σας!

Γλωσσοφαγιά: Αυτή η προσευχή διώχνει το μάτι και την κακή ενέργεια!

Διαβάστε περισσότερα βίντεο στο Youweekly.gr

Share