Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί: Έρχεται συναισθηματική επιθετικότης! Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται

Δείτε αναλυτικά όσα αποκάλυψε για το δικό σας ζώδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί: Έρχεται συναισθηματική επιθετικότης! Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται

Η Λίτσα Πατέρα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μοιράστηκε για μια ακόμα φορά τις προβλέψεις της και αποκάλυψε πως κάποια συγκεκριμένα ζώδια θα υποστούν συναισθηματική επιθετικότης.

"Τα άστρα λένε ότι θα αρχίσουμε να επικοινωνούμε διαφορετικά. Υπάρχει μια λέξη που λέμε "συναισθηματική επιθετικότης" είναι αυτή που λες "τι έχεις;" , "τίποτα".Είναι πιο επιθετική στο συναισθηματικό του άλλου. Τώρα λοιπόν που ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και θα παραμείνει μέχρι 4 Αυγούστου είναι πιο συναισθηματική η επικοινωνία αλλά μπορεί να είναι και επιθετική πολλές φορές. Το σπίτι, η οικογένεια ακόμα και η πατρίδα μας θα μας απασχολήσει."

Δείτε εδώ όσα ανέφερε και η Άση Μπήλιου για το ίδιο φαινόμενο αλλά και για τον Ανάδρομο Ερμή που θα χτυπήσει τα ζώδια τον Αύγουστο!

Η Λίτσα Πατέρα ανακοίνωσε Έκλειψη για τον Ιούνιο - "Σεισμός" για τα ζώδια στις 5 του μήνα!

"Σεισμό" προκάλεσαν οι σημερινές αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στον αέρα του Πρωινού αφού ανακοίνωσε πως τον Ιούνιο θα υπάρξει Έκλειψη και στις 5 του μήνα τα ζώδια πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά!

"Σήμερα δεν είναι μια πάρα πολύ καλή ημέρα, έχει ένταση! Σήμερα είναι στον Καρκίνο η Σελήνη και θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια προωθούνται ή δυσκολεύουν αλλά στην συνέχεια η Σελήνη περνάει στο Λιοντάρι απέναντι από τον Κρόνο που σημαίνει ότι κάποιες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν, κάτι μπορεί να μας ενοχλήσει, κάτι να μην είναι όπως ακριβώς το θέλουμε. Έτσι, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αγκαλιά την Ανάδρομη Αφροδίτη, ότι παλιό μας έδινε ευχαρίστηση να το δούμε. Μπαίνοντας στον Ιούνιο, 5 του μηνός έχουμε μια Έκλειψη κι έτσι σιγά σιγά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς την υγεία μας και ως προς τα γεγονότα."

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο παρακάτω βίντεο