Για να είσαι λαμπερή, όμορφη και θηλυκή σε κάθε περίοδο της ζωής σου!
Μεγαλώνοντας το σώμα αλλάζει, η γυναίκα ωριμάζει και αποκτά διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, ανάλογα την περίοδο που διανύει χρειάζεται να αλλάξει τον τρόπο που φροντίζει τον εαυτό της. Μια σημαντική φάση για την γυναίκα είναι η περιεμμηνόπαυση, που προετοιμάζει το σώμα για την εμμηνόπαυση και εμφανίζεται 6-7 χρόνια πριν, δηλαδή μετά την ηλικία των 40 ετών, αναλόγως τον οργανισμό. Αποτελεί μία από της πιο σημαντικές περιόδους στη ζωή της, καθώς πληθώρα μεταβολών πραγματοποιούνται σταδιακά στο σώμα της γεγονός που την επηρεάζει σωματικά αλλά & πνευματικά. Κατά το μεταβατικό αυτό διάστημα φθίνει η λειτουργία των ωοθηκών και μεταβάλλονται τα επίπεδα των ορμονών (οιστρογόνα, προγεστερόνη) οδηγώντας σε αλλαγή της δομής των ιστών και της περιεκτικότητάς τους σε κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ καθώς και σε ψυχολογικές μεταβολές.

Η περιεμμηνοπαυσιακή περίοδος χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση εξάψεων (εφίδρωση, αίσθημα παλμών, ευερεθιστότητα, άγχος, αίσθηση ψύχους), συναισθηματικών διαταραχών (δυσκολία συγκέντρωσης, θλίψη), κολπικής ξηρότητας, χαλάρωσης του κόλπου, μείωσης της ευχαρίστησης κατά τη σεξουαλική επαφή, μείωσης της οστικής πυκνότητας, ελαφράς ακράτειας ούρων ή/& κοπράνων, μειωμένης libido. Όλα αυτά μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, με σύμμαχο τα EVA BELLE, που αποτελούν την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων εμπλουτισμένα με ισοφλαβόνες σόγιας (φυτοοιστρογόνα) για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των περιεμμηνοπαυσιακών γυναικών.

Η σειρά EVA BELLE περιλαμβάνει:

το EVA BELLE vaginal cream: κολπική κρέμα με ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες Β3, C & E για την ενίσχυση της ελαστικότητας και της υποστηρικτικής ικανότητας των ιστών του κόλπου, της περιγεννητικής & περινεϊκής περιοχής σε περιπτώσεις που παρατηρείται ελαφρά ακράτεια ούρων/κοπράνων, χαλάρωση του κόλπου ή ακολουθείται συντηρητική αγωγή έναντι προπτώσεων πυελικών οργάνων καθώς και παράλληλα με την πραγματοποίηση ασκήσεων του πυελικού εδάφους (ασκήσεις Kegel). Χωρίς: parabens, τεχνητά χρώματα, αρώματα-αόσμο, συμβατό με προφυλακτικά Συσκευασία: 10 κολπικοί εφαρμοστές μίας χρήσης- Π.Λ.Τ. 15,50€

• Το EVA BELLE tablets: συμπλήρωμα διατροφής εμπλουτισμένο με ισοφλαβόνες σόγιας, βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β6, Β9, Β12), βιταμίνη D και ασβέστιο για την ανακούφιση των εξάψεων και την παράλληλη ενίσχυση της ψυχολογικής λειτουργίας και σωματικής κατάστασης της περιεμμηνοπαυσιακής γυναίκας.
Συσκευασία: 90 δισκία-Κάλυψη των αναγκών 3 μηνών Π.Λ.Τ. 14,00€

•Το EVA BELLE serum: καινοτόμος αντιοξειδωτικός ορός εντατικής ανάπλασης προσώπου & λαιμού με ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες C & E. Συγκρατεί την υγρασία της επιδερμίδας αναπλάθοντάς τη σε κυτταρικό επίπεδο Γεμίζει & λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση & την πρόωρη γήρανση εξαιτίας της οξειδωτικής φθοράς Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει κατάλοιπα -Δερματολογικά ελεγμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την απαραίτητα χρήση κρέμας ημέρας. Αποτελεί μία πολύ καλή βάση ενός σταθερού & matte μακιγιάζ. Χωρίς: έλαια, parabens, τεχνητά/ χρώματα αρώματα, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς
Συσκευασία: φιαλίδιο 50ml με αντλία Π.Λ.Τ. 16,00€

Η σειρά EVA BELLE διατίθεται και σε κασετίνα 3 προϊόντων σε ειδική τιμή 38,50€.

 

faysbook.gr

loading...