Οι celebrities που παρευρέθηκαν στο μεγαλύτερο πάρτυ της Αθήνας μας εντυπωσίασαν τόσο με τις στυλιστικές τους προτιμήσεις όσο και με τις μοναδικές επιλογές τους στο μακιγιάζ. Παρόλα αυτά όμως υπήρχαν και εκείνες που είτε το μακιγιάζ τους ήταν πολύ αδιάφορο είτε πολύ «φορτωμένο».

Το youweekly.gr λοιπόν σου παρουσιάζει τις celebrities με το χειρότερο μακιγιάζ!

Η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε ένα απλό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις, θα μπορούσε παρόλα αυτά να τονίσει λίγο τα χείλη της με ένα πιο έντονο κραγιόν!

396268

Το μακιγιάζ της Ζωζώς Σαμπουτζάκη ήταν εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα λίγο «φορτωμένο». Βέβαια η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός μας έχει συνηθίσει στις εντυπωσιακές εμφανίσεις με το έντονο μακιγιάζ!

396219

Η Βίκυ Καγιά έδωσε βάση μόνο στα χείλη της, αν και θα μπορούσε να επιλέξει ένα πιο σκούρο κραγιόν για να ταιριάζει καλύτερα με το βαθύ μπλέ φόρεμα της!

396232

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε ένα ήσυχο μακιγιάζ με μόνη έμφαση στα χείλη. Παρόλα αυτά όμως θα μας άρεσε να τονίσει λίγο περισσότερο τα μάτια της!

395946

Το μακιγιάζ της Καίτης Γαρμπή είναι σχεδόν ανύπαρκτο γι αυτό και η τραγουδίστρια θα έπρεπε να τονίσει περισσότερο τα μάτια της και τα χείλη της για να αναδειχθούν έτσι τα πανέμορφα χαρακτηριστικά της!

396058

Η Σασα Σταμάτη επέλεξε ένα μακιγιάζ σε nude αποχρώση παρόλα αυτά κατά την γνώμη μας θα έπρεπε χρησιμοποιήσει ένα πιο έντονο κραγιόν στα χείλη!

396048

Το μακιγιάζ της Βίκυς Κουλιανού ταίριαζε με το υπόλοιπο σύνολο της αλλά εμείς θα προτιμούσαμε να μην δώσει τόση έμφαση στα μάτια αφού το κραγιόν της είναι ήδη αρκετά έντονο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε ένα bronze make up που δεν κολάκευε καθόλου τα πανέμορφα πράσινα  μάτια της!

396011

Δείτε ακόμη:Ήμασταν στο πάρτυ της χρονιάς που διασκέδασε όλη η κοσμική Αθήνα! (70 φωτογραφίες) 

 Δείτε ακόμη: Οι 10 πιο καλοντυμένες celebrities που παρευρέθηκαν στο μεγαλύτερο πάρτυ της Αθήνας! 

 Δείτε ακόμη: Οι 10 πιο κακοντυμένες celebrities που παρευρέθηκαν στο πιο λαμπερό πάρτυ της Αθήνας! 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ