Τραγικό θάνατο βρήκε δάσκαλος στο 31ο Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, στις 40 Εκκλησιές. Ο κ. Κωνσταντίνος Σαχινίδης «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, χθες, Δευτέρα (23/1).

Όπως αναφέρει η Διεύθυνση του 31ου «Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 χάσαμε τον αγαπητό συναδελφό μας και δάσκαλο των μαθητών του ΣΤ2 τμήματος, Κωνσταντίνο Σαχινίδη, από ανακοπή καρδιάς

Προσπαθήσαμε έτσι, ώστε οι μαθητές μας να μην αντιληφθούν, κατά το δυνατόν, τις επώδυνες λεπτομέρειες της διαχείρισης του συμβάντος.

Αύριο (σ.σ. σήμερα), 24-01-2017, θα τους ανακοινωθεί το τραγικό συμβάν, μετά από συμβουλές και καθοδήγηση ειδικών ψυχολόγων, από τους δασκάλους και τη Δ/ντρια.

Θα τιμήσουμε το Δάσκαλο Κωνσταντίνο Σαχινίδη, συζητώντας σε κάθε σχολικό  τμήμα και δίνοντας  χώρο και  χρόνο  σε κάθε μαθητή που επιθυμεί, να εκφράσει τα συναισθήματά του. Θα γίνουν σχετικές παιδαγωγικές δραστηριότητες. Ο στόχος μας είναι να νιώσουν τα παιδιά ασφάλεια και σταθερότητα τιμώντας παράλληλα το Δάσκαλο Κωνσταντίνο Σαχινίδη.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 και  ώρα 14:15 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου (Θέρμη).

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και θα καταθέσουμε χρηματικό ποσό στη μνήμη του στο παιδικό Χωριό SOS- Φιλύρου».

Athensmagazine

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τέλος στη μυστήρια εξαφάνιση της 15χρονης στη Χαλκιδική!

Σπαράζουν καρδιές: Το λευκό φέρετρο με το άψυχο κορμάκι του μόλις 5,5 μηνών βρέφους που σκοτώθηκε στην Κρήτη από τον πατέρα του!

Πανικός σε κάθε υποκατάστημα ΟΑΕΔ της χώρας! Γιατί πρέπει κάθε άνεργος να μεταβεί εκεί μέσα στα επόμενα λεπτά;

loading...