Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και το τέλος της, το 2015 δεν υπήρξε καλή χρονιά για πολλούς Έλληνες της σόουμπιζ, είτε γιατί οι ίδιοι ή δικοί τους άνθρωποι πέρασαν περιπέτεια υγείας είτε επειδή τα αγαπημένα τους πρόσωπα έχασαν τη μάχη για τη ζωή. Η χρονιά που φεύγει, υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη για τους παρακάτω…

Τις πρώτες κιόλας μέρες του νέου χρόνου, ο Άρης Καβατζίκης έχασε τον μεγάλο του αδερφό. Συντετριμμένος ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Δύσκολες ώρες πέρασε και η ΆΝτζελα Γκερέκου , όταν στις 21 Ιανουαρίου έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Τον λατρεμένο της πατέρα έχασε επίσης και η Ντορέττα Παπαδημητρίιου, μετά από εξαντλητικές ώρες στο νοσοκομείο. 

Συγκλονισμένη η Βέφα Αλεξιάδου και η οικογένειά της τον Φεβρουάριο οταν και η δεύτερη κόρη της έφυγε από καρκίνο.

Κρίσιμη περίοδος για τη Νανά Παλαιτσάκη και τη οικογένειά της ήταν η δεύτερη βδομάδα του Μαίου, αφού η δημοσιογράφος υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Την μάχη της με τον καρκίνο συνεχίζει η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία δηλώνει τον Ιούνιο ότι «γερνάει γρήγορα λόγω χημειοθεραπείας».

Ο χαμός του Μηνά Χατζησάββα ήταν μια απώλεια που κόστισε πολύ στο καλλιτεχνικό στερέωμα στις αρχές του Δεκέμβρη, και ιδιάιτερα στον σύντροφό του Κώστα Φαλελάκη.

Τραγικές ώρες βιώνει η Ειρήνη Παπά,  η οποία είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Σε ηλικία 76 ετών πέθανε  από επιθετική ασθένεια ο θρυλικός ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος την Παραμονή των Χριστουγέννων σκορπίζοπντας θλίψη στο Πανελλήνιο.

 

 

loading...