Στο πλαίσιο της φωτογράφισης που έγινε για το περιοδικό You, το youweeekly.gr βρέθηκε πίσω από τις κάμερες και έχει όλο το παρασκήνιο. Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και για τους λόγους που χώρισε με την Χριστιάνα Καρνέζη, την τελευταία του σχέση.

Δείτε ακόμη: «Λύγισαν» Μπάρμπα – Πανταζής με τα λόγια κρατούμενης στις φυλακές Ελαιώνα

Ο ίδιος λέει αποκλειτικά στο youweekly.gr «Μπορεί να χώρισα με την Χριστιάνα εδώ και 3 μήνες, αλλά αυτή συνεχίζει ακόμα να με παίρνει τηλέφωνα… έχει βάλει σκοπό της ζωής της να με παντρευτεί γιατί είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου. Ξέρω ποιες γυναίκες με αγάπησαν πραγματικά και είναι δύο με τρείς».

Ποιος όμως είναι ο λόγος που χώρισε από την εντυπωσιακή ξανθιά; Ο Λευτέρης Πανταζής βέβαια, απαντά με ειλικρίνεια «Με πίεζε. Εγώ.. είναι κάτι που δεν το μπορώ αυτό, πνίγομαι». Από την άλλη πλευρά η κόρη του, Κωνσταντίνα Μεταξά θέλει να δει δίπλα στον μπαμπά της μια γυναίκα που να τον αγαπάει σαν άνθρωπο και όχι σαν Πανταζή.

pantazis_kor3

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα αποκαλύπτει στο youweekly.gr «Κουράστηκα να μπαίνω στη διαδικασία να δω αν η υποψήφια κοπέλα του είναι καλή ή όχι για τον ίδιο». Η ίδια πριν δύο εβδομάδες επέστρεψε από την Αμερική όπου  είχε πάει να δει τους φίλους της αλλά, και να τελειώσει τα γυρίσματα από την νέα ταινία που συμμετέχει. Είναι κωμωδία και  μάλλον θα είναι έτοιμη σε ένα χρόνο, ίσως και παραπάνω. Προς το παρόν δηλώνει: «θέλω να μείνω εδώ Ελλάδα, να κάνω μια δουλειά ακόμα, πριν φύγω ξανά για Αμερική.

Δείτε ακόμη:Δε φαντάζεσαι πόσα πήρε ο Λευτέρης Πανταζής για μια μόνο εμφάνιση;

pantazis_kor2

«Μου λείψανε οι γονείς μου και σίγουρα θα μείνω εδώ για ένα χρόνο, μέχρι να βγει και η Visa μου». Τα πειράγματα ανάμεσα στον Λευτέρη Πανταζή και την κόρη του ήταν πολλά σε σχέση με την ηλικία των γυναικών που στέκονται κατά καιρούς στο πλευρό του πατέρα της.

Δείτε ακόμη:Χαμός στο «ΟΛΑ» – Καλεσμένος ρώτησε την Δούκισσα «Τι βιζ..ες είναι αυτές!»

Στο τέλος της φωτογράφισης, μπαμπάς και κόρη χάρισαν στο youweekly.gr  ένα ωραίο στιγμιότυπο τραγουδώντας στο πιάνο.

Δείτε το βίντεο:

loading...